Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beetlejuice Beetlejuice Öncesi Netflix’te Beetlejuice Yayınlandı

Beetlejuice, yakında sinemalarda gösterime girecek devam filmi öncesi tam zamanında Netflix’te yerini aldı.

Beetlejuice, yakında sinemalarda gösterime

Beetlejuice Beetlejuice 6 Eylül’de vizyona girecek, ancak Tim Burton’ın fantastik dünyasına aşina olmayanlar için artık onu tanıyabilirsiniz.

1988 yapımı orijinal filmde, yeni bir evin yeni sakinlerini korkutmak için çağrılan karakter (Michael Keaton), Lydia Deetz (Winona Ryder) ve ailesiyle temasa geçiyordu.

Merakla beklenen devam filminin sinemalarda gösterime girmesinden önce, Birleşik Krallık ve İrlanda’daki izleyiciler ikonik fantastik korku filmini Netflix’te izleyebilir, Prime Video da filmi Birleşik Krallık’ta yayınlayabilir.

Burton’ın yönetmen koltuğuna geri döndüğü devam filmi, Lydia ve ailesinin – kocası Rory (Justin Theroux) ve kızı Astrid (Jenna Ortega) – Betelgeuse ile bir kez daha temasa geçmesini konu alıyor.

Kısa süre önce verdiği bir röportajda Keaton, uzun zamandır beklenen devam filminin karakter inşası gibi yönlerden selefine göre daha iyi olduğunu paylaştı.

Keaton: Keyif Vermenin Ötesinde Şeyler Var

Keaton, “Daha güçlü bir hikayesi var. Diğer karakterler açısından seyirci için daha fazla bağlantı var. Burada hazır olmadığım, keyif vermenin ötesinde şeyler var. ‘Bu şey ortaya çıkana kadar sabırsızlanıyorum’ ya da ‘Beetlejuice denen bu şeyin çıldırmasını istiyorum’ demek yerine.” dedi.

Yukarıda adı geçen yıldızlara ek olarak, oyuncu kadrosunda Delia rolünü yeniden canlandıran Catherine O’Hara’nın yanı sıra Monica Bellucci ve Willem Dafoe da yer alıyor; ikincisi eski bir B-film yıldızından dedektife dönüşen birini canlandırıyor.

Rolüyle ilgili olarak “Henüz herhangi bir görüntü görmedim ama yapmak eğlenceliydi. Öbür dünyada bir polis memurunu oynuyorum, yani ölü bir insanım. Hayatta bir B-filmi aksiyon yıldızıydım ama bir kaza geçirdim ve beni diğer tarafa gönderen de bu oldu. Ama yeteneklerim sayesinde öbür dünyada bir dedektif karakteri oldum. Yani benim işim bu. Ama [hayattayken] kim olduğum gerçeğiyle renkleniyor: bir B-filmi aksiyon yıldızı.” ifadelerini kullanıyor.

Beetlejuice Beetlejuice 6 Eylül 2024 tarihinde sinemalarda izleyici karşısına çıkacak.