Benzin İndirimi Tabelaya Yansıdı! Depolar Artık Daha Ucuza Dolacak

Beklenen benzin indiriminin tabelaya yansımasının ardından güncel fiyatlara ve yeni indirimlerin olup olmayacağına ilişkin araştırmalar gerçekleştiriliyor. 

Ağustos ayının son günlerine doğru ilerlerken brent petrolün, döviz kurlarının seyrine bağlı olarak akaryakıt fiyatlarında değişimler yaşanmaya devam ediyor. Bu kapsamda, araç sahipleri de benzin ve motorindeki fiyat değişimlerini yakından takip ediyorlar. Benzine indirim yapılmasının ardından güncel fiyatlara ilişkin araştırmalar sürerken, yeni indirim olup olmayacağı da merak ediliyor.

Benzine İndirim Geldi

Benzinin litresinde 1,42 TL indirime gidildi. Fiyat değişikliği gece yarısından itibaren pompaya yansırken, araç sahipleri daha ucuza depolarını doldurma fırsatı yakaladılar. 

Motorine İndirim Yapıldı Mı?

Benzindeki 1.42 TL’lik indirimin ardından motorin fiyatlarında herhangi bir değişiklik yaşanıp yaşanmadığı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Motorin fiyatlarında herhangi bir değişiklik bulunmuyor. 

Güncel Akaryakıt Fiyatları 23 Ağustos 2024

Benzindeki indirimin ardından güncel akaryakıt fiyatları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. İl, ilçe, istasyon bazında değişkenlik göstermekle birlikte 23 Ağustos tarihinde üç büyükşehirdeki güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde:

İstanbul
Benzin: 43.24 TL/L
Motorin: 43.94 TL/L

Ankara
Benzin fiyatı: 43.53 TL/L
Motorin fiyatı: 44.33 TL/L

İzmir
Benzin fiyatı: 43.99 TL/L
Motorin fiyatı: 44.86 TL/L

Akaryakıt Kampanyaları 2024

Bankalar geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da güncel akaryakıt kampanyaları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. Akaryakıt alımlarında sunulacak olan indirimlere ve puanlara ilişkin bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalar yaparken, güncel fırsatlara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler bankaların resmi internet sitelerinde bulunan kampanyalar sayfalarını ziyaret edebilirler. Eylül ayında da ay sonuna kadar devam edecek olan akaryakıt alımı fırsatlarına ilişkin bankaların açıklamalar yapması bekleniyor.

Exit mobile version