Beren Saat’in Gizli Dolap Filmindeki Rol Arkadaşları Açıklandı

Ünlü şarkıcı Beren Saat'in yeni filmi “Gizli Dolap” filmindeki rol arkadaşları belli oldu.

Beren Saat, yeni filmi “Gizli Dolap”ta seyircilerle bir araya gelmeye hazırlanıyor. Bugün çekimleri başlayacak ve Prime Video’da yayınlanacak yapımda Beren Saat’e Yiğit Özşener ve Furkan Andıç eşlik edecek.

Film, OnlyFans hesabı açan bir kadın ile onun yolunun kesiştiği farklı sosyal statüdeki başka bir kadının ortak hikayesini izleyiciyle buluşturacak. Filmin diğer önemli karakteri Zeyno’yu ünlü oyuncu Gamze Karaduman oynayacak.

Burcu Görgün’ün senaryosunu yazdığı film, Prime Video’da seyirci karşısına çıkacak. Yönetmenliğini Caner Alper ile Mehmet Binay’ın yapacağı Gizli Dolap’ın yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından yapılan habere göre çekimlerinin bugün başlaması planlanan filmde ‘Beni Görüyor Musun?’ kampanyasının yürütücüsü olan Rengin Alaz’ın eşi Barış’a Yiğit Özşener hayat verirken Rengin’in seneler sonra karşısına çıkan gençlik aşkı Cem’i de Furkan Andıç canlandıracak.

Filmde en son “Ömer” dizisinde canlandırdığı Şükran rolündeki oyunculuğuyla dikkati üzerine çeken ve bu sezon da “Leyla” dizisinde izleyici karşısına çıkan Gamze Karaduman, Zeyno karakterini oynayacak.

Exit mobile version