Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bilimkurgu Romantik Komedisi Timestalker’ın Fragmanı Yayınlandı

Timestalker senenin en iyi İngiliz filmlerinden biri ve şimdi sizi nelerin beklediğine dair bir fikir edinebilirsiniz.

Timestalker senenin en iyi

Vertigo Releasing, Alice Lowe’un Jacob Anderson, Aneurin Barnard, Tanya Reynolds ve Nick Frost ile birlikte rol aldığı tarihi bilimkurgu romantik komedisinin İngiltere fragmanını yayınladı.

Timestalker, talihsiz kahraman Agnes’in (Lowe) zaman içinde tekrar tekrar yanlış adama (Barnard) aşık olmasını, korkunç bir şekilde ölmesini ve bir yüzyıl sonra her şeyin yeniden başlaması için yeniden dünyaya gelmesini konu alıyor.

Sonu gelmeyen vahşi kaderinden kaçınmak için tek umudu, sonunda bundan daha iyisini hak ettiğini fark etmektir, ancak aşk için aptal olmayı bırakabilecek midir?

Timestalker 11 Ekim’de İngiltere ve İrlanda sinemalarında gösterime giriyor. Mart 2024’te SXSW’deki dünya prömiyerinin ardından şu anda Rotten Tomatoes’ta %93 gibi etkileyici bir orana sahip.

Film, Alice Lowe’un hamileyken çektiği 2016 yapımı ünlü slasher Prevenge’in ardından yazar-yönetmen olarak ikinci filmi. Timestalker’ın gelmesini beklerken, Prevenge’i şu anda Prime Video’dan izleyebilirsiniz.

BFI’a konuşan Lowe, filmin “Doctor Who ile ilgili bir skeç. Zamanda yolculuk yapan ve eski sevgilisine takıntılı bir kadın olsaydı ne olurdu? Tam birinden kurtulduğunuzu düşündüğünüzde, tekrar ortaya çıkarlar çünkü reenkarne olmuşlardır” diye açıkladı.

Lowe’un Açıklamasının Devamı Şöyle:

“İnsanları öldürdüğüm pek çok film yazdım. Adil olması için [ekranda] kendimi öldürmemin zamanının geldiğini düşünüyorum. Daha hafif yürekli bir şey yazmak istedim. Aslında hala çok karanlık bir film çünkü ortaya çıkan şey bu. Renkli, parlak ve fantastik bir şey istedim. Eğer bir şey yapmak için bütçe bulursam, bundan gerçekten keyif almak isterim diye düşündüm – film yapımıyla ilgili tüm fantezilerimi bir arada gerçekleştirebilirim.”

Timestalker 11 Ekim’de sinemalarda gösterime giriyor.