Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Borç Kapatma Kredisi Geldi! Bankada Hesap Açmak Yeterli

Nakit ihtiyacı olanlar ve

Nakit ihtiyacı olanlar ve borcunu kapatmak isteyenlerin en çok merak ettiği konular arasında ağustos ayının ilk günlerinde faizsiz kredi ve nakit avans fırsatları yer alıyor. Bu çerçevede, 1 Ağustos tarihinde başlayan ve 15 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde 20.000 TL’ye varan faizsiz kredi sunulacağını Garanti BBVA duyurmuştu. Söz konusu kampanyanın başlamasının ardından detaylar merak konusu olurken, Garanti BBVA da resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı duyurular ile fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. 

Faizsiz Kredi Garanti Bankası Kampanyası

Garanti Bankası’nın ağustos ayının ilk gününde başlattığı ve ay ortasına kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip müşteri olmak istiyorum adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan kişiler 20.000 TL’ye varan faizsiz kredi fırsatından yararlanabilecekler. Kampanyanın detaylarına ilişkin Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre mobilden Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra beş gün içerisinde hayat sigortalı yüzde 0 faizli krediye başvuru yapılabilecek. Kredi fırsatının detaylarına ilişkin yapılan açıklamaya göre vade süresi maksimum altı ay olabilecek. 

Garanti BBVA Kampanyaları 2024 Ağustos

15 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan 20.000 TL’ye varan faizsiz kredi fırsatı ile ilgili Garanti BBVA bilgilendirmede bulunurken, ağustos ayının ilk günlerinde Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Bu çerçevede, söz konusu fırsatlara erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler de Garanti BBVA’nın resmi internet sitesini ya da sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. Ağustos ayı boyunca yeni kampanyalar hayata geçirildikçe de Garanti BBVA açıklamalarda bulunacak.