Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Brassic’in Altıncı Sezonu İçin Yayın Tarihi Onaylandı

Ünlü oyuncu Michelle Keegan’ın geri dönen hit komedisinin yayın tarihi doğrulandı.

Ünlü oyuncu Michelle Keegan'ın

Sky tarafından Brassic’in altıncı sezonu için yayın tarihini onaylandı.

Başrolünde Michelle Keegan’ın yer aldığı Sky One’ın sevilen komedisi, Vinnie O’Neill ve arkadaşlarının kahkaha ve maskaralık dolu yeni sezonuyla 26 Eylül’de ekranlara dönecek.

Haber, Sky’ın resmi X hesabından altıncı sezon için yeni bir tanıtım posteriyle birlikte duyuruldu.

“Kemerlerinizi bağlayın, geri döndüler. #Brassic 6. sezonuyla 26 Eylül’de geri dönüyor” ifadeleri yer aldı.

Altıncı sezon “insan yiyen timsahlar, iki eşliler ve çıplak bir tarikat içeren çılgın bir yolculuk” vaat ederken, fragmanda hızla giden bir cenaze arabası da yer alıyor.

Hayranlar ayrıca, sorun çıkarma konusunda “vites yükseltecek” olan MacDonagh’ların daha fazla sorun çıkarmasına ve ilerleyen bölümlerde “bazı içten vedalara” hazırlıklı olmalılar.

Keegan, Erin Croft rolüyle geri dönerken, geri dönen oyuncular arasında Joe Gilgun, Ryan Sampson, Tom Hanson, Bronagh Gallagher, Joanna Higson, Aaron Heffernan, Parth Thakerar, Bhavna Limbachia ve Steve Evets de yer alıyor.

Haziran ayında Sky, Brassic’in yedinci bir dizi için geri döneceğini duyurdu – altıncı sezonun yayınlanmasından üç ay önce.

Bu haber karşısında heyecanlanan dizinin ortak yaratıcısı Danny Brocklehurst o dönemde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Brassic’i yapmak bir zevk ve sadık ve sevgi dolu izleyicilerimiz için daha fazla kaos yaratmak bir ayrıcalık.”

Sky’a göre, yedinci sezonda dizi 50 bölümlük kilometre taşına ulaşacak ve yayıncının en büyük orijinal komedisi olarak yerini sağlamlaştıracak.

Geçtiğimiz ayın sonlarında Brassic’in ilk dört sezonu Netflix İngiltere’de yayınlanarak komediyi yeni bir izleyici kitlesiyle buluşturdu. Bugüne kadar beş sezonu yayınlanan dizinin 2023 yılında da bir Noel özel bölümü yayınlanacak.

Brassic Sky Max ve NOW’da yayınlanıyor ve 1-4 sezonları artık Netflix’te. Altıncı sezon 26 Eylül’de Sky ve NOW’da yayınlanacak.