Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bridget Jones: Mad About The Boy Filminin Çekimleri Tamamlandı

Bridget Jones 4 hayranları

Bridget Jones 4 hayranları ile heyecan verici bir çekim güncellemesi paylaştı.

Bridget Jones: Mad About The Boy’un çekimleri resmen tamamlandı. Filmin yapım şirketi Working Title X’e (eski adıyla Twitter) giderek bu dönüm noktasını duyurdu.

“Çekimler tamamlandı. Sevgililer Günü’nde görüşmek üzere” yazan fotoğraf, izleyicilere filmin gelecek yılki vizyon tarihini hatırlatıyor.

Fotoğrafta, arkasında ‘Bridget Jones’ yazan bir sandalyenin yanında iki kamera ekranı ve arka planda Londra’nın Borough Market’indeki Globe Tavernası görülüyor.

İlk üç filmin hayranları, barın Bridget’in dairesinin dış cephesi olarak hizmet verdiğini bileceklerdir – ve fotoğraf kesinlikle gelecek filmde onun sadık dairesini tekrar göreceğimizi gösteriyor.

Dördüncü Bridget Jones filmi Helen Fielding’in 2013 yılında yayımlanan aynı adlı kitabına dayanıyor. Renée Zellweger ikonik rolünü yeniden canlandırırken, Hugh Grant üçüncü film Bridget Jones’un Bebeği’nde önemli ölçüde eksik olan Daniel Cleaver rolüyle geri dönüyor.

Ne yazık ki Colin Firth, Fielding’in kitabının hikayesine dayanan bir sonraki filmde Mark Darcy rolüyle yeniden karşımıza çıkmayacak.

Bununla birlikte, hayranlar Bridget’in ebeveynleri olarak Gemma Jones ve Jim Broadbent’in tanıdık yüzlerinin yanı sıra Bridget’in uzun süredir arkadaşları olan Sharon, Jude ve Tom rollerinde Sally Phillips, Shirley Henderson ve James Callis’in geri dönmesini bekleyebilirler.

Geri dönen diğer oyuncular arasında üçüncü filmde de rol alan Emma Thompson (nam-ı diğer Doktor Rawlings) ve Bridget’in iş arkadaşı Miranda (Sarah Solemani) yer alıyor.

Bridget Jones: Mad About the Boy Vizyon Tarihi

Bridget Jones 4’ün çekimleri bu yılın Mayıs ayında başladı ve Zellweger Londra’nın Hampstead Heath ve Haverstock Hill bölgelerinde çekim yaparken görüldü.

Bridget Jones: Mad About the Boy 14 Şubat 2025’te sinemalarda gösterime girecek.