Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un Yaş Farkı Olay Oldu

Ünlü oyuncular Su Burcu Yazgı Coşkun ile Burak Deniz’in başrollerinde oynadığı Bir Gece Masalı dizisinin afişi yayınlandı. Dizi afişi sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz’in arasındaki yaş farkı çok konuşuldu. Deniz ve Coşkun’un başrollerinde olacağı ‘Bir Gece Masalı’ dizisi, yeni sezonda seyirci karşısına çıkacak. Dizinin afişi sosyal medyada […]

Ünlü oyuncular Su Burcu Yazgı Coşkun ile Burak Deniz’in başrollerinde oynadığı Bir Gece Masalı dizisinin afişi yayınlandı.

Dizi afişi sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz’in arasındaki yaş farkı çok konuşuldu.

Deniz ve Coşkun’un başrollerinde olacağı ‘Bir Gece Masalı’ dizisi, yeni sezonda seyirci karşısına çıkacak. Dizinin afişi sosyal medyada paylaşıldı.

Bir Gece Masalı dizisi, komiser Mahir (Burak Deniz) ile Yörük kızı Canfeza’nın (Su Burcu Yazgı Coşkun) Pamukkale’nin büyülü atmosferinde başlayıp İstanbul’da Asaf Bey konağına uzanan imkânsız aşklarını masalsı bir anlatımla sunacak.

Yakında sete çıkacak olan dizinin afişi sosyal medyayı karıştırdı. Merakla beklenen dizide Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz’in partnerliği şimdiden çok konuşuldu. İkili arasındaki yaş farkı tepki gördü.

Aralarında 14 yaş olan ikilinin “Bir Gece Masalı” dizisinde aşk yaşayacak olmasına yorum yağdı.

Exit mobile version