Burak Özçivit Göbeği Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Türkiye’nin ünlü oyuncularından birisi olan Burak Özçivit son dönemlerde Kuruluş Osman dizisindeki rolü ‘Osman Bey’ karakteri konuşuluyor. Setten ve diziden görüntüleri sosyal medyada sıklıkla yer bulan ünlü oyuncunun son fotoğrafı ise tüm bu paylaşımlardan çok farklı oldu. Burak Özçivit’in son halinde göbekli hali, kilo aldığını ortaya çıkardı. Bodrum’daki Yazlığında Görüntülendi Burak Özçivit Bodrum’daki yazlıklarında üstsüz […]

Burak Özçivit Göbeği Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Türkiye’nin ünlü oyuncularından birisi olan Burak Özçivit son dönemlerde Kuruluş Osman dizisindeki rolü ‘Osman Bey’ karakteri konuşuluyor. Setten ve diziden görüntüleri sosyal medyada sıklıkla yer bulan ünlü oyuncunun son fotoğrafı ise tüm bu paylaşımlardan çok farklı oldu. Burak Özçivit’in son halinde göbekli hali, kilo aldığını ortaya çıkardı.

Bodrum’daki Yazlığında Görüntülendi

Burak Özçivit Bodrum’daki yazlıklarında üstsüz bir şekilde görüntülendi. Göbek bölgesindeki kilolar dikkatlerden kaçmazken bu fotoğraflar sosyal medyada da geniş yer buldu. Aramızda Kalmasın’ın özel haberi olarak servis edilen Burak Özçivit’in fotoğraflarında sosyal medya kullanıcıları ikiye bölündü.

Bazı kullanıcılar Burak Özçivit’in çok yakışıklı ve karizmatik olduğunu, göbeğin problem olmadığını söyledi. Bazı kullanıcılar ise “klasik erkek tipi” “Evlenince erkekler” şeklinde yakıştırmalar yaptı.

İşte o fotoğraf;

Burak Özçivit Göbeği
Exit mobile version