Çalışanlara da Promosyon Geldi! 11.000 TL Verilecek

Emekli promosyonlarının yanı sıra ağustos ayının ortalarında çalışanların maaş promosyonları ile ilgili açıklamalar geliyor. 

20 Ağustos itibariyle bankaların resmi internet sitelerinde yer alan emekli promosyonu sayfaları incelendiğinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren ve ek koşulları yerine getiren emeklilerin 18.000 TL’ye varan promosyondan yararlanabileceğine dair bilgi edinebiliyor. Söz konusu emekli promosyonu kampanyaları her ayın ilk günlerinde bankalar tarafından güncellenirken, emekli promosyonlarının yanı sıra çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu kapsamda, çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler hız kesmeden devam ederken, anlaşmalar sağlandıkça da kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor. 

11.000 TL Promosyon Ödenecek

Belediyeler personellerinin maaş promosyonları için art arda açıklamalarda bulunurken, Turhal Belediye Başkanı Erdem Ural da promosyon anlaşmasını duyurdu. 11.000 TL promosyon anlaşmasının sağlamasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgi veren Erdem Ural:

‘’Belediyemiz bünyesinde çalışan 696 sayılı KHK ile çalışan personelimizin banka promosyon ihalesi sonuçlandı. Atılan 17 aylık imzaya göre her işçimiz 11 bin TL promosyon ödemesi alması konusunda sonuca varıldı. 17 ay sonra belediye bünyemizde çalışan kadrolu işçi ve memur bütün personelimizle beraber tekrar promosyon ihalesine çıkılacaktır.  İhaleyi kazanan bankanın temsilcilerine emekten ve emekçiden yana tavırları için teşekkür ediyorum. Bütün emekçilerimize hayırlı olsun’’ ifadelerine yer verdi.

Maaş Promosyonları 2024 Ağustos

Turhal Belediyesi personelini ilgilendiren 11.000 TL promosyon anlaşmasının duyurulmasının ardından yurt çapındaki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de 20 Ağustos itibariyle maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Ağustos ayının ilk günlerinden itibaren bankalar ile gerçekleşen maaş promosyonu görüşmeleri neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanırken, önümüzdeki süreçlerde de açıklamaların yapılması bekleniyor. Çalışanların maaş promosyonlarına erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de kurumların, belediyelerin, müdürlüklerin, işyerlerinin, üniversitelerin resmi internet sitelerini, sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

Exit mobile version