Çiftçilere Müjde! Beklenen Destek Bugün Başladı

Ağustos ayının ortalarında da belediyeler çiftçileri ilgilendiren destekler ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. 

Ağustos ayının son günlerine kadar farklı alt başlıklardan oluşan tarımsal destekler ülke genelindeki üreticilere iletilmesi bekleniyor. Bu durumda, ağustos ayının ikinci tarımsal destek ödemesinin bu hafta cuma günü sağlaması durumunda bakanlığın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyurular ile kamuoyunun bilgilendirilmesi beklenirken, üreticilere sağlanan tarımsal destekler ve belediyelerin çiftçi destek programları merak edilen konular arasında yer alıyor. Belediyeler de geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da üreticileri ilgilendiren desteklere ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalarda bulunuyorlar. 

Çiftçilere Destek 2024 Ağustos

Ağustos ayında da ülke genelindeki farklı belediyeler destekler ile ilgili bilgi veriyorlar. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de çiftçiler için destek programının başladığını duyurdu. Üreten çiftçiye destek olabilmek ve üretimin devamını sağlayabilmek için çiftçi destek programı kapsamında bamya alım töreni bugün saat 12’de gerçekleşirken, belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın:

‘’Çiftçimize Destek Programı Başlıyor. Üreten çiftçimize destek olmak ve üretimin devamlılığını sağlamak amacıyla Gömeç Bamya Alım Töreni ile Çiftçi Destek Programı’nı başlatıyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

Çiftçi Destekleri Ağustos 2024

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bamya alım desteğine ilişkin bilgilendirmede bulunurken, ağustos ayının son günlerine kadar farklı belediyelerin de üreticilere sunulacak desteklere ilişkin bilgilendirmede bulunması bekleniyor. Söz konusu desteklerin yanı sıra tarımsal destek ödemeleri de merak edilen konular arasında yer alıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarımsal destek ödemelerini genelde cuma günleri ülke genelindeki üreticilere veriyor. Bu durumda, bu hafta cuma günü farklı alt başlıklardan oluşan ağustos ayının ikinci tarımsal destek ödemesinin sağlaması halinde de bakanlığın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyurular ile alt başlıklara ve ödeme tutarlarına ilişkin bilgi verilecek.

Exit mobile version