Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Citroen Ami Faizsiz, 12 Ay Taksitle Alıcılarını Bekliyor

Yüzde 100 elektrikli şehir

Yüzde 100 elektrikli şehir içi mobilite aracı olarak tanıtımı yapılan Citroen Ami, Türkiye yollarında yer almaya başladı. Temmuz 2024 itibariyle Citroen’in yeni kampanya yapması ise satışların artmasını sağlayacak. Öyle ki 120 bin TL tutarında yüzde 0 faiz ile kredi imkanı sağlayan şirket, 12 ayda ödeme kolaylığı da tanıyor. Yeni kampanya duyurusu ile araç fiyatının büyük bir bölümünde kredi desteği sunacak Citroen, şehir içinde ekonomik araç arayanlara çağrı yaptı.

Citroen Ami 2024 Kampanya Fiyatı Belli Oldu

Citroen, yeni kampanya ile birlikte Citroen Ami 2024 fiyatını 399 bin TL’ye çekti. Anahtar teslim fiyatı olarak açıklanan bu tutarın 120 bin TL kadarı ise kredi ile karşılanabilecek. Kalan 279 bin TL için nakit ödeme yapacak kişiler, yeni modele sahip olabilecek. 45 km/saat hıza ulaşabilen yeni model, küçük ve kompakt olması sayesinde şehir içi ulaşımda kolaylık sağlıyor.

Citroen Ami Faizsiz, 12 Ay Taksitle Alıcılarını Bekliyor
Citroen Ami Faizsiz, 12 Ay Taksitle Alıcılarını Bekliyor

Tam dolu batarya ile 75 km menzile ulaşan aracın 220 volt standart bir priz ile şarj edilmesi de mümkün. Üstelik batarya 3 saat içerisinde yüzde 100 doluluğa ulaşabiliyor. Özel şarj istasyonu ihtiyacı olmaması da elektrikli araç için en cazip özellikler arasında. 120 bin TL kredi seçeneğini kullananlar için aylık ödemeler ise 10 bin TL olacak.