Çocuğu Olan Baksın! Kartlara 8.5 Milyon TL Destek Ödemesi Yatırıldı

Çocuğu olan dar gelirli hanelerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilmek için ülke genelindeki farklı belediyeler projeler hayata geçiriyorlar. 

Elindeki para destesini tek tek sayan bir kişinin elleri

Belediyelerin güncel destek projeleri ağustos ayının son günlerinde de gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda, 2024-2025 eğitim öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala kırtasiye, eğitim destekleri ile ilgili belediyeler resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar. Eğitim desteklerinin yanı sıra farklı projelerle ilgili açıklamalar gelirken, Ankara Büyükşehir Belediyesi de süt desteğinin başkent kartlara yatırıldığını duyurdu. Süt desteği ödemesinin gerçekleşmesinin ardından detaylara ilişkin araştırmalar yapılırken, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile bilgilendirmede bulunuldu. 

Süt Desteği 2024 Ağustos

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre belediyeden sosyal destek alan 39.475 hanedeki 45.601 çocuk için toplam 8.506.800 TL süt desteği başkent kartlara yatırıldı. Süt desteği ödemelerinin ağustos ayının son günlerine doğru ilerlerken verilmesinin ardından belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda:

‘’Belediyemizden sosyal destek alma şartlarını taşıyan 39.475 ailenin 45.601 çocuğuna süt desteği Başkent Kart aracılığıyla yatırıldı. Evlatlarımızın hiçbir koşulda mağdur olmaması adına desteklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Toplam harcanan tutar: 8 milyon 506 bin 800 TL’’ denildi.

Eğitim Kırtasiye Yardımları 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin on binlerce çocuk için sağladığı süt desteği ile ilgili açıklamada bulunmasına ardından ülke genelindeki farklı şehirlerde ikamet eden öğrenciler ve aileleri de belediyelerin eğitim ve kırtasiye destekleri ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar. Belediyeler geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da kırtasiye desteklerinin detaylarına ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmede buluyorlar. Bu kapsamda, ilkokul, ortaokul, lise öğrencilerine sağlanacak olan eğitim, kırtasiye desteklerine erişmek, detaylı bilgi edinmek, başvuruda bulunmak isteyen kişiler belediyelerin resmi internet siteleri üzerinden yayınlanan duyuruları yakından takip edebilirler.

Exit mobile version