Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayşe Ateş’le Görüşecek

6 Mayıs’ta bir araya

6 Mayıs’ta bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in bir kez daha görüşeceği belirtildi. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile yapılacak görüşmenin yeni gündeminin ne olacağı açıklanmadı. Ancak Ayşe Ateş’in bugün CHP Lideri Özgür Özel ile görüşmesi ve sonrasında bu gelişmenin yaşanması dikkatlerden kaçmadı. Resmi açıklama İletişim Başkanlığı kaynaklarından geldi.

İsmail Saymaz Duyurdu

Bu durumu duyuran ise Gazeteci İsmail Saymaz oldu. Sosyal medya hesabından duyuru yapan Saymaz, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Özel Kalemi Hasan Doğan, az önce Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’i aradı ve şöyle dedi: ‘Cumhurbaşkanımızın programının yoğunluğu sebebiyle kendisiyle yapacağınız görüşme biraz gecikti. Bu görüşme en kısa zamanda gerçekleşecek.'” dedi.

Bugün CHP Lideri Özgür Özel ile görüşme yaptıktan sonra açıklamalarda bulunan Ayşe Ateş “Sinan’ın Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu hakkında zamanında ağır söylemleri olmasına rağmen, bize sahip çıktılar. Dost bildikleri düşman, düşman bildikleri dost oldu. Bunu çok acı bir şekilde tecrübe ettik.” dedi. Bu sözler Türkiye’nin gündeminde yer aldı.