Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükekşi’nin Biletini Kesti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Euro 2024’e Servet Yardımcı ile birlikte katılmasının ardından yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Adayı Servet Yardımcı’nın başvuru dosyalarını teslim etmesi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mevcut Başkan Mehmet Büyükekşi’nin biletini kestiği ve yeni başkanın Servet Yardımcı olmasını istediği öne sürüldü. Soyunma Odasına İnmişti Hollanda ile Türkiye arasında oynanan […]

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyükekşi’nin Biletini Kesti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Euro 2024’e Servet Yardımcı ile birlikte katılmasının ardından yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Adayı Servet Yardımcı’nın başvuru dosyalarını teslim etmesi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mevcut Başkan Mehmet Büyükekşi’nin biletini kestiği ve yeni başkanın Servet Yardımcı olmasını istediği öne sürüldü.

Soyunma Odasına İnmişti

Hollanda ile Türkiye arasında oynanan çeyrek final karşılaşması sonrasında soyunma odasında oyuncuları tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik eden isimler arasında Servet Yardımcı da vardı.

Servet Yardımcı

Servet Yardımcı yaptığı açıklamada TFF’ye başvuru yaptığını duyururken  neredeyse tüm kulüplerin istemediği Büyükekşi için de kapıların kapandığı öne sürüldü. 15 kulüp imza vererek Büyükekşi’yi istemediğini beyan etmişti. Büyükekşi’nin yeniden aday olup olmayacağı da henüz netlik kazanmadı.

Exit mobile version