Demet Akalın ve MUSKİ Arasında Su Faturası Tartışması Yaşandı

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki villasına gelen 18 bin liralık su faturasına isyan eden ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın villasında inceleme gerçekleştirildi. İnceleme sonra MUSKİ, Akalın’a yanıt verdi. Bodrum Yalıkavak’taki lüks bir sitede geniş bir arazi üzerine kurulu yazlık villası bulunan Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında oturmadığı evine, 18 bin lira su parası geldiğini ifade […]

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki villasına gelen 18 bin liralık su faturasına isyan eden ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın villasında inceleme gerçekleştirildi. İnceleme sonra MUSKİ, Akalın’a yanıt verdi.

Bodrum Yalıkavak’taki lüks bir sitede geniş bir arazi üzerine kurulu yazlık villası bulunan Demet Akalın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında oturmadığı evine, 18 bin lira su parası geldiğini ifade ederek Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi MUSKİ’ye sitem etti.

Akalın, yaptığı paylaşımda, “Oturmadığım Bodrum’daki eve 18 bin lira su parası gelmiş. Hayaletler geziyor herhalde evde” şeklinde yazdı. Şarkıcının bu paylaşımından sonra MUSKİ Genel Müdürlüğü’nün Bodrum’daki ekipleri, villaya dair inceleme gerçekleştirdi ve su kullanım oranlarını kontrol etti.

MUSKİ ekiplerince gerçekleştirilen tespitte hata olmadığını ifade ederek Akalın’a MUSKİ’nin sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Sayaçta arızanın olmadığının aktarıldığı açıklamada şöyle denildi:

“Özellikle sosyal medya üzerinden su faturaları konusunda bazı paylaşımlar nedeniyle kurumumuz birtakım eleştirilere maruz kalmıştır. Bu nedenle konu hakkında açıklama yapılması gereği duyulmuştur. Sayın Demet Akalın dün sosyal medya üzerinden evine oturmadığı halde 18 bin TL su faturası geldiğini belirten bir paylaşım yapmıştır.

Bu şikâyet üzerine ekiplerimiz kurumumuzdan kaynaklı bir sorun olup almadığı ile ilgili Sayın Akalın’ın su sayacını kontrol etmiştir. Yapılan kontrollerde sayaçta herhangi bir arıza tespit edilmemiş, tahakkuk edilen ücret kadar su kullanıldığı belirlenmiştir. Geçtiğimiz yıl ve aylarda aynı dönemlerde Sayın Akalın’ın su tüketiminin bu ayki kadar olmasa da yine yüksek miktarlarda olduğu görülmüştür.”

Exit mobile version