Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demet Özdemir Yeni Film ve Dizi İçin Kamera Karşısına Geçecek

“Adım Farah” dizisinin ardından

“Adım Farah” dizisinin ardından hangi projelerde yer alacağı heyecanla beklenen güzel oyuncu Demet Özdemir, eylül ve ekimde iki sinema filmi çekecek. İlk film Gold Film ile Disney Plus için çekilecekken ikinci film ise festival filmi olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Demet Özdemir’in eylülde Gold Film ile anlaşarak Disney Plus için bir film çekeceğini açıkladı. İsmi henüz açıklanmayan filmin senaryosunu “Aşk Taktikleri” serisinin yazarı Pelin Karamehmetoğlu kaleme alacak, yönetmen koltuğunda ise Hülya Gezer oturacak.

Eylüldeki çekimlerden sonra ünlü oyuncu, ekimde bir festival filmi için sete çıkacak. Bu filmin yönetmen koltuğunda ise, “Cennetten Kovulmak” filmi ile 50. Antalya Film Festivali’nde En İyi Film ödülünü kazanan ve “Okul Tıraşı” filmi ile 71. Berlin Film Festivali’nin Panorama Bölümü’ne seçilen ve FIPRESCI Ödülü kazanan Ferit Karahan oturacak.

Sinema projelerinden sonra Özdemir’in, yeni bir dizide yer alması bekleniyor. MF Yapım’dan teklif alan oyuncunun adı, Pınar Bulut’un kaleme aldığı ve “Dünyayla Benim Aramda” dizisinin devamı niteliğinde olan “Aşk Bir An” dizisi için konuşuluyor. Özdemir’in bu teklife vereceği karar ise merakla bekleniyor.