Dilan Çıtak Uçakta Yaşananlara İlişkin Açıklama Yaptı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çiçek uçak kavgasına ilişkin açıklamalar yaptı.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Türk Hava Yolları’nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini gerçekleştiren uçağında kabin memuruna saldırmış, sonrasında da polis memuruna hakarette bulunmuştu.

Yaptıklarının arkasında olduğunu ifade eden Dilan Tatlıses, “Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim. Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim?” şeklinde konuştu.

Kurum tarafından kara listeye alınan Tatlıses, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoda kendisini ağlayarak savundu.

Yaşananlardan sonra gözyaşları içerisinde kendisini savunan Dilan Çıtak Tatlıses’in açıklaması şöyle:

“Yaptığımdan asla utanmıyorum. Ben uyuşturucu kullanmadım, alkol almadım, uçağı gasp etmedim! Hırsızlık yapmadım, bu ülkeyi dolandırmadım, açık saçık pozlar verip rezil rüsva olmadım, benim pornomda çıkmadı! Çocuklara tacizde bulunmadım, bir erkek olup bir kadını dövmedim, bir kadını da öldürmedim… Pardon ya! Kedime yapıldığı için ve şu an ön planda olduğum için mi bu karalama kampanyası içindeyim?”

Exit mobile version