Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EA Sports FC 25 Çıkış Tarihi Belli Oldu!

EA Sports’un EA Sports

EA Sports’un EA Sports FC 24 ile yaptığı isim değişikliği çok konuşulmuştu. Şimdi ise değişen adı ile oyunun yeni serisi bu yıl oyucularla buluşacak. EA Sports FC 25 adıyla piyasaya sunulacak yeni oyun için önemli bir sızıntı yaşandı. Sızıntı sayesinde oyunun hem çıkış tarihi hem de ücreti paylaşıldı.

EA Sports FC 25 Eylül’de Piyasaya Çıkacak

EA Sports FC 25 çıkış tarihi 27 Eylül 2024 olarak duyuruldu. 27 Eylül itibariyle piyasaya sunulacak yeni oyun için 2 farklı sürüm bulunacak. Erken erişim sürümünde oyun 20 Eylül itibariyle sadece bu paketi satın alanlara sunulacak. Bu özel sürümün ücreti 99,99 dolar olacak. Normal sürüm ise 27 Eylül itibariyle oyuna erişim hakkı tanıyacak ve fiyatı 59,99 dolar olacak. EA Play abonelerine de erken erişim hakkı tanınacak. Ancak bu aboneler oyunu sadece 10 saat oynayabilecek

EA Sports FC 25 tanıtımı öncesinde gelen bu sızıntılar sonrasında oyun için beklentiler daha da arttı. Ancak Türkiye’deki kullanıcılar için durum iç açıcı değil. Zira EA Sports FC 24 2 bin 900 TL’ye çıkarılmıştı. EA SPORTS FC 24 Ultimate sürümü ise 4 bin TL ile satışta sunulmuştu. Gelen son zamlar sonrasında EA Sports FC oyununu oynamak isteyenler için fiyatlar çok artmış durumda. EA Sports FC 25 ile birlikte bu durumun değişmeyecek olması ve daha yüksek fiyatlara çıkılacak olması da seri hayranlarını üzmüş durumda.