Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ece Uslu ve Kerem Alışık Yeni Projede Başrolü Paylaşacak

Ekranların sevilen ismi Ece

Ekranların sevilen ismi Ece Uslu, uzun zamandan beri projelerde yer almıyordu. Ekranlara gelmeyen ünlü oyuncunun son projesi Şahane Hayatım adlı yapım olmuştu. Şimdi ise Siyah Kalp dizisi için kameralar karşısına geçecek oyuncu Kerem Alışık ile başrolleri paylaşacak. Ece Uslu ile Kerem Alışık’ın başrollerde yer alacağı Siyah Kalp adlı dizi Kapadokya’da çekilecek.

Projeleriyle Akıllara Kazınmıştı

Daha önce Türkiye’ye damga vuran Zerda, Kara Melek, Karagül ve Sevgili Geçmiş gibi yapımlarda rol alan Ece Uslu’nun yeni projesi de beklentileri yükseltti. Yeni sezon itibariyle ekranlara gelecek Siyah Kalp’te başrol oyuncusu olarak dikkat çeken oyuncunu iddialı bir rolü canlandıracağı belirtildi. Ece Uslu gibi Kerem Alışık’ın da kadroda yer alması dizinin şimdiden dikkat çekmesini sağladı.

Ece Uslu ve Kerem Alışık fotoğrafları bir arada
Ece Uslu ve Kerem

Tims&B yapımcılığında ekranlara gelecek Siyah Kalp dizisinde oyuncu seçimleri devam ediyor. Başrol oyuncularının belirlenmesinin ardından kadroda yer alacak diğer oyuncularla da önümüzdeki günlerde anlaşmalar yapılacak. Ardından çekim sürecine geçilecek dizi için takvim henüz paylaşılmadı.