Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ekmeğe Ağustos Ortasında Zam Geldi! Somun Ekmek…

Ağustos ayının ortalarında ekmek fiyatlarında değişiklikler yaşanırken, güncel fiyatlar ile ilgili araştırmalar yapılıyor. 

Ağustos ayının ortalarında ekmek

Ağustos ayının ortalarında da ülke genelindeki farklı şehirlerde yaşayan vatandaşlar ekmek fiyatlarında artış olup olmayacağını ve güncel fiyatları merak ediyorlar. Bu çerçevede, önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayının ortalarında da ekmek fiyatlarında artışlar yaşandıkça kamuoyu bilgilendiriliyor. Kahramanmaraş’ta ekmeğe zam yapılmasının ardından güncel fiyat tarifesi netlik kazanırken, zamlı fiyatlar ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriliyor. 

Ekmeğe Zam Ağustos 2024

Kahramanmaraş Fırıncılar ve Unlu Mamülleri İmalatı ve Ticaret Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından yayınlanan fiyat tarifesine göre 210 gram somun ekmek 10 TL, 420 gram çiftli somun ekmek 20 TL, 1 kg somun ekmek 47.62 TL, 210 gram tam buğday ekmeği 15 TL, 210 gram kepek ekmek 15 TL, 210 gram çavdar ekmek 20 TL, 210 gram susamlı ekmek 13 TL ve 50 gram ambalajlı roll ekmek 3.50 TL’den satılacak. Gerçekleşen artış neticesinde öncesinde 8 TL olan somun ekmeğin fiyatı 10 TL seviyesine yükselmiş oldu. 

Ekmeğe Zam Gelecek Mi?

Kahramanmaraş’ta somun ekmeğe 2 TL zam yapılması ve yeni fiyatın 10 TL olarak belirlenmesi sonrasında ülke genelindeki farklı şekillerde ikamet eden vatandaşlar da ekmek fiyat tarifelerinde değişiklik olup olmayacağını merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da ekmek fiyatlarında değişiklikler oluştukça kamuoyu bilgilendiriliyor. Bu durumda, ağustos ayının son günlerine kadar ekmek fiyat tarifelerinde değişiklikler oluştukça fırıncılar odaları tarafından yayınlanacak fiyat tarifeleri ile kamuoyunun bilgilendirilmesi bekleniyor. Halk ekmek fiyatlarında artış olursa da belediyelerin açıklamalar yapacağı düşünülüyor.