Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emeklilere Market Alışverişinde 1500 TL İADE Ediliyor!

Emeklilere özel fırsatlara dair

Emeklilere özel fırsatlara dair geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da Ziraat Bankası bilgilendirmede bulunuyor. Bu çerçevede, 1 Ağustos tarihinde başlayan ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan emeklilere özel market alışverişi kampanyası çerçevesinde toplam 1500 TL bankkart lira sunulurken, fırsatın ayrıntıları merak konusu oldu. Ziraat Bankası da resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı bilgilendirme metni ile 1500 TL bankkart liradan kimlerin yararlanabileceğine dair bilgilendirmede bulundu.

Ziraat Bankası Emeklilere Özel Market Kampanyası

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan fırsat çerçevesinde emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan bankkart müşterileri bankkartın kredi kartı veya banka kartı özelliğiyle market sektöründe yer alan bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde bankkart POS’undan tek seferde yapacakları her 750 TL ve üzeri alışverişlerinde 75 TL olmak üzere toplam 1500 TL bankkart lira kazanabilecekler. Fırsattan yararlanabilmek için bankkart mobilden, bankkart.com.tr‘den ve M1500 yazıp 4757 ‘ye SMS göndererek katılım sağlanabilirken, e-ticaret işlemleri ise kampanya çerçevesinde değerlendirilmesicek. Ziraat Bankası’nın açıklamasına göre aynı gün aynı iş yerinden yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecek. 

Ziraat Bankası Kampanyaları 2024 Ağustos 

Ziraat Bankası ağustos ayının ilk gününde başlayan ve son gününe kadar devam edecek olan emeklilere özel market alışverişinde toplam 1500 TL bankkart lira sunulan fırsatın detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulunurken, Ziraat Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimlere ve bankkart liralara dair ağustos ayının ortalarına doğru yaklaşırken araştırmalar yapıyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin Ziraat Bankası bilgilendirmede bulunuyor. Bu kapsamda, bankkart lira fırsatlarına ve indirimlerine Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasından erişilebilir.