Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emeklilere Toplam 38000 TL Ödenecek! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Fark Etmez

SSK ve Bağkur emeklilerine

SSK ve Bağkur emeklilerine ağustos ayı maaş ödemeleri 28 Ağustos tarihine kadar verilecek. Bu hafta başlayacak olan maaş ödemelerinin tahsis numarasının son rakamına göre milyonlarca emeklinin hesabına aktarılacağı için maaşlara dair gelişmeler emekliler tarafından yakından takip edilirken, ağustos ayının ortalarında maaşa ek getiri elde etmek isteyen kişiler de bankaların güncel promosyon fırsatlarını yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre sunulacak olan promosyonlar netlik kazandı. Bankalar da ağustos ayının son gününe kadar devam edecek olan promosyon fırsatlarına ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgi veriyorlar. 

Ağustos 2024 Emekli Promosyonu

Bankalar ağustos ayının ilk gününden itibaren güncel promosyon fırsatları ile ilgili bilgilendirmede bulunurken, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emekliler 18.000 TL seviyesine kadar ulaşan promosyon elde edebiliyorlar. Bu çerçevede, 12 Ağustos itibariyle bankaların resmi internet sitelerinde yer alan bilgilendirme metinlerine göre maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren ve ek fırsatları yerine getiren kişiler 18.000 TL seviyesine kadar promosyon elde edebilirken, kampanya detaylarına erişmek ve ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler de bankaların resmi internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler. 

Emekli Promosyonları Zamlanacak Mı?

20.000 TL emekli maaş alan bir kişi promosyon fırsatı ile birlikte toplamda 38.000 TL elde edebilirken, yüksek promosyon elde etmek isteyen kişiler de promosyonlarda artış olup olmayacağını merak ediyorlar. Emekli promosyonlarına zam yapılacağına ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi ancak emekli promosyonları maaş tutarlarına göre belirlendiği için temmuz ayında milyonlarca emeklinin maaşında artışa gidilmesinin ardından promosyonlar da yükselebilir. Söz konusu promosyon fırsatlarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen emekliler de bankaların resmi internet sitelerinde yer alan emekli promosyonu sayfalarını ziyaret edebilirler.