Emily in Paris’in Oyuncusu People We Meet on Vacation Filmine Katıldı

Sevilen dizi Emily in Paris'in yıldızı Lucien Laviscount yeni Netflix romantik komedisine katıldı.

Emily in Paris’in yıldızı Lucien Laviscount, Netflix’in yeni romantik komedi filmi People We Meet on Vacation’a katıldı.

Netflix dizisindeki Alfie rolüyle tanınan aktör, çok satan Emily Henry romanının uyarlamasında birçok büyük yıldızla birlikte rol alacak.

Bunlar arasında The Good Place’ten Jameela Jamil, The White Lotus’tan Sarah Catherine Hook, Euphoria’dan Lukas Gage, The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes’ten Tom Blyth ve My Lady Jane’den Emily Bader yer alıyor.

Tatilde Tanıştığımız İnsanlar, özgür ruhlu arkadaş Poppy ile rutinini seven Alex’i anlatıyor.

Her ikisi de farklı şehirlerde yaşamakta, ancak her yaz tatilini birlikte geçirmektedirler; ancak aralarındaki bağ, herkes için aşikâr olan bir şeyi, yani romantik olarak uygun olup olmadıklarını sorguladıklarında test edilir.

Uyarlama, I’ll See You in My Dreams’in yönetmeni Brett Haley’den geliyor.

Laviscount en son Netflix’te iki bölüm halinde yayınlanan Emily in Paris’in son sezonunda görülmüştü.

Laviscount kısa süre önce Sophie Cousens’ın romanından uyarlanan ve Kingsman’ın da rol aldığı romantik komedi This Time Next Year’da da rol aldı: The Golden Circle’dan Sophie Cookson, Bridgerton’dan Golda Rosheuvel ve Doctor Who’dan Mandip Gill rol alıyor.

Bu yılın başlarında, şarkıcı Shakira’nın ‘Puntería’ klibinde bir centaur rolünü canlandırdı.

İlk olarak Coronation Street ve Waterloo Road gibi İngiliz dizileriyle çıkış yapan aktör, bir sonraki James Bond’u oynamak için sırada olduğu söylenenler arasında.

Öte yandan Emily in Paris, ana karakterin Roma’daki maceralarına devam edeceği beşinci sezon için yenilendi.

Emily in Paris’in 1-4 sezonları Netflix’te yayınlanıyor.

Exit mobile version