Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emily Paris’te Dördüncü Sezon Finali Son Bölüm Olmayacak

Emily Paris’te’nin yaratıcısı Darren Star, 4. sezonun uçurum finalinin ardından dizinin beşinci bölümünü müjdeledi.

Emily Paris'te'nin yaratıcısı Darren

Netflix dizisinin dördüncü sezonu bu yıl yayınlandı. İkinci bölüm bu hafta başında yayın servisine ulaştı.

Yıllar süren flörtün ardından izleyiciler nihayet Emily (Lily Collins) ve Gabriel’in (Lucas Bravo) bir araya geldiğini gördü. Ancak ilişkileri kısa sürdü ve Marcello (Eugenio Franceschini) hızla resme girdi.

Büyüleyici Marcello Emily’den kendisini Roma’da ziyaret etmesini istedi, ancak bu tomurcuklanan romantizm de sorunlardan yoksun değildi. Emily yeni bir rol ve ilişkiyi benimserken, Gabriel onu Roma’da bulmaya karar verdiğinde 4. Sezon bir uçurumla sona erdi.

Beşinci sezon henüz onaylanmamış olsa da Star, Emily’nin hikayesinde daha fazlası olduğu konusunda kararlı.

Star Deadline’a “Instagram hesabını Emily Roma’da olarak değiştirmedi. Bazen Roma’da çalışıyor. Sylvie’nin şirketinin Roma’da bir ofisi var. Emily orayı ayağa kaldırıyor. Bunun Roma’ya kalıcı bir taşınma anlamına geldiğini düşünmüyorum – bana göre bu kesinlikle kalıcı bir taşınma değil -. Paris’ten ayrılmıyoruz.” dedi.

Star final bölümünün dizinin sonu olarak yazılmadığını, daha ziyade “diğer sezonlara geçiş için bir şey” olduğunu açıkladı. Star sözlerine şunları da ekledi: “Benim için bir uçurumla bitiyor. Son bir notla bitmiyor.”

Röportajın başka bir yerinde Star başka bir aşk üçgeni olasılığına değindi. Star, “Bence Gabriel, Emily’nin gitmesine o kadar kolay izin vermek istemediğini fark etti ve büyük bir hata yapmış olabilir. Kesinlikle büyük bir kavga ettiler ve bir soğuma dönemi geçirdiler. Ama bence sezon sonunda bir şeyler olduğunu, Emily’nin gitmesine izin vermek istemediğini anladı.” şeklinde konuştu.

Emily Paris’te 1-4 sezonları Netflix’te izlenebilir.