Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ersan Şen’in Eylem Tok Pişmanlığı

Türkiye’nin gündeminde yer alan

Türkiye’nin gündeminde yer alan Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur olayıyla ilgili sürpriz bir çıkış yapan Ersan Şen, bu çıkışı nedeniyle büyük tepki almıştı. Yaşanan olaylar sonrasında pişman olduğunu söyleyerek dikkat çeken Ersan Şen dün akşamki programda yaşadıklarını aktardı.

Aile Ersan Şen’e Ulaştı mı?

TV kanalından yaptığı açıklama ile bir nevi iş çağrısında bulunan Ersan Şen’e dün akşamki programda Kübra Par “Eylem Tok size o programdan sonra ulaşmaya çalıştı mı?” diye sordu. Bu soru üzerine herhangi bir teklifin ya da görüşmenin olmadığını söyleyen Ersan Şen, söylediği sözler sonrasında gelecek tepkileri beklemediğini söyledi. Yaşanan tepkiler ve sosyal medyada linç edilmesinden dolayı pişman olduğunu ifade eden Ersan Şen, işlerinin faili savunmak olduğunu söyledi.

Ersan Şen
Ersan Şen

“Avukatlık Refleksiyle…”

Kendisinin avukat olarak faili savunduğunu ve avukatlık refleksi ile cevap verdiğini söyleyen Ersan Şen,  “Biz faili savunuyoruz, millet tepki gösteriyor. Niye anlamadım. Avukatlık refleksi ile cevap verdim. Şartlar deyince maddi şartlar anlamayın. İnsanlar tutuklanmak istemeyebilir. Avukatla oturduğunuzda maddiyatı konuşmazsınız. Size ne sağlayabilir, bunu konuşursunuz. Pişman oldum. O kadar insanın tepki göstereceğini tahmin edemedim. Öyle bir tepkiyle karşılaşacağımı bilseydim yorum yapmazdım.” dedi.