Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Esra Bilgiç’in Albora’nın Sert Kışında Dizisiyle Görüştüğü Aktarıldı

Esra Bilgiç’in Kerem Çatay

Esra Bilgiç’in Kerem Çatay ile Lale Eren’in kurduğu Tay Yapım’ın çekeceği “Albora’nın Sert Kışında” dizisiyle görüştüğü ifade edildi. Bilgiç, projeyi çok beğendi ama henüz tam oralak anlaşmaya varılmadı.

Diriliş Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo ve Kanunsuz Topraklar gibi çok sayıda projede oynayan Esra Bilgiç en son Birkan Sokullu ile başrolünü paylaştığı Zamanın Kapıları dizisi ile seyirci karşısına çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Bilgiç’in Kerem Çatay ile Lale Eren’in kurduğu Tay Yapım’ın çekeceği “Albora’nın Sert Kışında” dizisiyle görüştüğünü duyurdu.

Proje Lübnan yapımı “Al Hayba” dizisinin yerli uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak.

Esra Bilgiç’in projeye imza atarsa Cihan Deniz isminde bir çocuk annesi olan ve vefat eden eşi Boran Albora’nın vasiyetini yerine getirmek için Kanada’dan memleketi Mardin’e giden “Alya” rolünü canlandıracak.

Dizinin başrol erkek karakteri “Cihan” için görüşmeler sürüyor. Albora aşireti ve düşman aile Baybarslar’ın hikâyesini oldukça etkileyici bir dille anlatan dizi için el sıkışılan oyuncular arasında usta oyuncu Gonca Cilasun’un da olduğu ifade ediliyor.