Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eti Maden Personel Alımı Yapacak! Başvuru Tarihi Belli Oldu

Eti Maden’in sürekli işçi alımı gerçekleşeceğini açıklamasının ardından başvuruda bulunmak isteyen kişiler detayları araştırıyorlar. 

Eti Maden’in sürekli işçi

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü personel alımı yapılacağını açıkladı. Farklı branşlarda personel istihdam edileceğinin duyurulmasının ardından detaylar merak konusu olurken, kadro dağılımı ve başvuru tarihi de belli oldu. 

Eti Maden İşçi Alımı Kadro Dağılımı

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere toplamda 364 personel alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu personel alımına ilişkin yapılan açıklamada:

“Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 16 sürekli işçi, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğüne (Bigadiç/BALIKESİR) 16 sürekli işçi, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 162 sürekli işçi ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 62 sürekli işçi olmak üzere toplam 256 sürekli işçinin açıktan işe alınması için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır.” denildi.

Eti Maden Personel Alımı Başvuruları

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştireceği personel alımı için başvurular 26 Ağustos 2024 tarihinde başlayacak. Aranılan şartlar da İŞKUR tarafından resmi internet sitesi üzerinden yayınlanacak. 

Memur Alımları 2024

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün sürekli işçi alımı yapacağını duyurmasının ardından başvuru tarihi netlik kazanırken, söz konusu personel alımının yanı sıra farklı bakanlıkların, kurumların, müdürlüklerin gerçekleştireceği memur alımları da araştırılan konular arasında yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında personel alımlarına ilişkin ihtiyaç oluşması durumunda açıklamalar geliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kamuda tasarruf paketi çerçevesinde üç yıl boyunca emekli olan personel sayısı ile memur alımının sınırlandırılacağını belirtmişti. Bu kapsamda, söz konusu alımlar devam ederken, ilerleyen süreçlerde farklı kadrolarda ihtiyaçlar oluşması halinde bakanlıkların, kurumların, müdürlüklerin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayacakları duyurular ile memur alımlarının detaylarına ilişkin kamuoyunun bilgilendirilmesi bekleniyor.