Euro 2024 Türkiye Hollanda Maçı Bu Akşam 22.00’de!

Euro 2024’te son yarı finalistler bu akşam oynanacak 2 karşılaşma ile belli olacak. Dün oynanan 2 maçta yarı finale çıkmayı başaran takımlar Fransa ve İspanya olurken bugün diğer 2 takım da belli olacak. Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takım’ın karşılaşması ise 22.00 itibariyle ekranlarda olacak. Maç TRT 1 şifresiz frekansından ve tabii’den canlı olarak yayınlanacak. […]

Euro 2024 çeyrek final karşılaşmasında Türkiye ile Hollanda karşı karşıya geliyor. Maç bu akşam 22.00’de başlayacak.

Euro 2024’te son yarı finalistler bu akşam oynanacak 2 karşılaşma ile belli olacak. Dün oynanan 2 maçta yarı finale çıkmayı başaran takımlar Fransa ve İspanya olurken bugün diğer 2 takım da belli olacak. Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takım’ın karşılaşması ise 22.00 itibariyle ekranlarda olacak. Maç TRT 1 şifresiz frekansından ve tabii’den canlı olarak yayınlanacak.

Euro 2024 Türkiye Hollanda Maçı Hangi Stadyumda?

Türkiye Hollanda maçı bu akşam Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da takip edeceği maçta UEFA’nın ceza verdiği Merih Demiral forma giyemeyecek. Hollanda ve Türkiye arasında oynanacak maç öncesinde İngiltere ile İsviçre karşı karşıya gelecek. Bu iki maçtan galip gelen takımlar 10 Temmuz’da yarı final maçında eşleşecek. 2 takımın maç öncesindeki kadrosu şöyle;

Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası kadrosu

Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Mert Müldür, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Ahmetcan Kaplan (Ajax), Merih Demiral (Al-Ahli)

Orta saha: İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (West Bromwich), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Hakan Çalhanoğlu (Inter)

Forvet: İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yunus Akgün (Leicester City), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Arda Güler (Real Madrid), Bertuğ Yıldırım (Rennes), Cenk Tosun, Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Yusuf Yazıcı (Lille)

Hollanda’nın kadrosu

Kaleci: Justin Bijlow (Feyenoord), Mark Flekken (Brentford), Bart Verbruggen (Brighton)

Defans: Nathan Ake (Manchester City), Daley Blind (Girona), Matthijs de Ligt (Bayern Münih), Stefan de Vrij, Denzel Dumfries (Inter), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Micky van de Ven (Tottenham), Virgil van Dijk (Liverpool)

Orta saha: Ryan Gravenberch (Liverpool), Ian Maatsen (Borussia Dortmund), Tijjani Reijnders (Milan), Jerdy Schouten, Joey Veerman (PSV), Georginio Wijnaldum (Al Ettifaq)

Forvet: Steven Bergwijn, Brian Brobbey (Ajax), Memphis Depay (Atletico Madrid), Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen), Cody Gakpo (Liverpool), Donyell Malen (Borussia Dortmund), Xavi Simons (Leipzig), Wout Weghorst (Hoffenheim), Joshua Zirkzee (Bologna)

Exit mobile version