Evine Her Ay Fatura Gelen Baksın! 3000 TL İNDİRİME Hemen Başvurun

Ağustos ayının ortalarında otomatik fatura ödeme talimatı kampanyaları ile ilgili araştırmalar gerçekleştirilirken, bankalar da bilgilendirmede bulunuyorlar. 

Ağustos ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bankalar güncel otomatik fatura ödeme talimatı kampanyaları ile ilgili bilgilendirmede bulunuyorlar. Bu çerçevede, söz konusu fırsatlar yakından takip edilirken, TEB de haziran ayının ilk gününde başlayan fırsat ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor. Söz konusu kampanya çerçevesinde otomatik fatura ödeme talimatlarında yüzde 20 indirim elde edilebilirken, fırsatın detaylarına ilişkin TEB’in resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile açıklama yapıldı. 

TEB Fatura Ödeme Kampanyası

TEB’in haziran ayının ilk gününde başlattığı kampanya çerçevesinde TEB kredi kartları ile beş yeni fatura ödeme talimatı verenler fatura başına ödeme tutarının yüzde 20’sini olmak üzere ayda toplam 250 TL indirim elde edebiliyorlar. Kampanya çerçevesinde bir yıl içerisinde toplam 3000 TL’ye varan indirim sunulurken, fırsatın ayrıntılarına ilişkin TEB’in resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metnine göre, indirim kazanabilmek için kampanya kapsamında yeni verilecek olan fatura tiplerine farklı olması gerekiyor. Fatura başına en fazla 50 TL olmak üzere ayda toplam 250 TL indirim sağlanırken, vadesiz hesaptan verilen otomatik fatura ödemeleri kampanya çerçevesinde değerlendirmeyecek. 

TEB Kampanyaları 2024 Ağustos

1 Haziran tarihinde TEB’in başlattığı otomatik fatura ödeme talimatı kampanyası çerçevesinde 3000 TL indirim elde edebilirken, TEB müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de ağustos ayının ortalarında farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da TEB belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, güncel kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de TEB’in resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. Ağustos ayının son günlerine kadar yeni fırsatlar hayata geçirildikçe TEB de kampanyanın detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulunacak.

Exit mobile version