Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ezgi Mola Oğlu Can İçin Özel Bir İstekte Bulundu

Romantik komedi dizisi ile setlere dönen oyuncu Ezgi Mola, 10 aylık oğlu Can için yapımcıdan özel bir istekte bulundu.

Romantik komedi dizisi ile

Ünlü Ezgi Mola önceki akşam şarkıcı Murat Boz’un Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da verdiği konsere katıldı. Mola, konser öncesi muhabirlerin sorularını cevapladı.

Mola “Annelik sonrası hayatınızda neler değişti?” sorusuna “Ben zaten anneliği yıllardır yaşıyordum ama Can ile arşa çıktı. Hiçbir tarafı zor değil” cevabını verdi.

Instagram’da oğlu ile eğlenceli videolarına gelen olumsuz yorumlara üzülmediğini ifade eden 41 yaşındaki oyuncu, “Eğleniyoruz, gülmek için yapıyorum, başka bir amacı yok. Arada bir yorumlara bakıyorum, çoğunlukla güzel ama arada olumsuzlar da oluyor. Yıllar içinde buna karşı derim kalınlaştı. O kadar mutsuz insanlar var ki eskiden kızardım ama şimdi kızamıyorum. Üzülmüyorum, insanlar mutsuzluklarını başkalarından çıkarmak istiyor. Gördüğü şey üzerinden öfkesi artıyor ama sebebi ben değilim” dedi.

Mola yeni dizisi hakkında şu sözlere yer verdi:

“Giray Altınok ile tatlı bir romantik komedi dizisinde oynayacağız. Projeyi harika yazmışlar. Ekim ayının ortasına kadar sete gireceğiz.”

Öte yandan Mola, oğlu Can için ayrı karavan istediğini ifade etti. Mola, “Ben karavancı değilim, sette ekiple olmayı severim. Bu konuda çok hassaslar, sordular. Ben de ‘Can için bir karavan olursa sevinirim. Belli aralıklarla yanımda olsun isterim’ dedim” dedi.