Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Furiosa: Bir Mad Max Destanı’nın Yayın Tarihi Belli Oldu

Büyük bir merakla beklenen

Büyük bir merakla beklenen furiosa: Bir Mad Max Destanı’nın yayın tarihi onaylandı.

Mad Max: Fury Road’un öncesini anlatan film, 16 Ağustos’tan itibaren Max abonelerince izlenebilecek. Film iTunes, Amazon gibi dijital perakendecilerden satın alınabilir veya kiralanabilir.

Film, Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth’un performanslarının yanı sıra yönetmen George Miller ve yetenekli ekibin hayata geçirdiği yaratıcı aksiyon sahneleriyle eleştirmenlerden övgü toplamış, ancak gişede büyük bir başarı elde edememişti.

Film, 168 milyon dolarlık yapım bütçesiyle (pazarlama ve dağıtım maliyetleri hariç) sinemalarda gösterildiği süre boyunca sadece 172,8 milyon dolar kazandı.

Birkaç ay önce Digital Spy’a konuşan Miller, Furiosa ile Fury Road arasındaki boşluğu dolduracak ve daha önce sözü edilen The Wasteland adlı film de dahil olmak üzere serinin olası geleceğini tartıştı.

Miller, ”Furiosa Citadel’in tepesine çıktıktan sonra neler olacağına dair spekülasyonlar yaptım ama bu hikayeleri henüz tam olarak planlamadım. Mad Max hikayesinde henüz anlatacak çok şey var” ifadesini kullandı. Başka filmlerin olasılığının Furiosa’nın finansal performansına bağlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Miller “Bunlardan herhangi birini asla tahmin edemem. Furiosa yeterince iyi iş çıkarırsa ve bunun için iştahımız varsa, ilerleyeceğiz.” dedi.

Taylor-Joy filmin tanıtımı sırasında, son kurguda gördüğümüzden daha da korkunç olan alternatif bir son çekim olduğunu ve kendisine bu alternatif sahneden saklaması için bir dekor verildiğini açıkladı.

Furiosa 16 Ağustos’ta Max’te vizyona giriyor.