Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Orta Sahasını Güçlendirmek İçin Harekete Geçti

Armasına beşinci yıldızı katmak isteyen Galatasaray, transfer dönemi bitmeden orta sahasına takviye yapmak için çalışmalara devam ediyor.

Armasına beşinci yıldızı katmak

Galatasaray ekibin iki yetenekli futbolcudan biriyle anlaşması bekleniyor. Sarı kırmızılı ekipte orta saha transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Teknik direktör Okan Buruk’un talebiyle transfer dönemi bitmeden önce kadrosuna bir orta saha daha katmak isteyen takımın listesindeki futbolcular Belçika ekibi Club Brugge’da forma giyen Raphael Onyedika ve Chelsea’de top koşturan Carney Chukwuemeka olarak duyuruldu.

Belçika ekibinde forma giyen Onyedika ile 5 senelik kontrat konusunda anlaşma yapan yönetimin Nijeryalı oyuncu için yaptığı ilk teklifin reddedildiği ifade edildi.

Brugge’un Belçika’da transferin kapanmasından ötürü futbolcuyu satmak istemediği belirtirken, 23 yaşındaki oyuncunun da Galatasaray’a gitmek için kulubüne baskı yaptığı aktarılıyor.

Takım, yıldız futbolcu için kısa süre içiresinde yeni bir teklifte bulunup Belçika ekibini ikna etmeye çalışacak.

Onyedika’dan olumsuz sonuç alınması durumunda da Chelsea’nin 20 yaşındaki İngiliz oyuncusu Carney Chukwuemeka için harekete geçileceği ve Ada ekibine kiralama teklifi yapacağı aktarıldı.

Girişimlerini devam ettiren yönetim 2 isimden birine imza attırmayı planlıyor.