Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Victor Osimhen’i Renklerine Dahil Etti

Üç büyüklerden Galatasaray’ın, İtalyan ekibi Napoli’den kiralık olarak aldığı Nijeryalı futbolcu Victor Osimhen, Türkiye’ye geldi.

Üç büyüklerden Galatasaray’ın, İtalyan

Galatasaray, yeni sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede sarı-kırmızılılar, önemli bir futbolcuyu kadrosuna dahil etti.

Galatasaray, Serie A ekiplerinden Napoli’de forma giyen Nijeryalı golcü Victor Osimhen ile kiralık olarak anlaşma sağladı. 25 yaşındaki oyuncu İstanbul’a geldi. Osimhen, Galatasaray Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İbrahim Hatipoğlu ve Futbol Direktörü Cenk Ergün ile beraber İtalya’dan kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne geldi.

Futbolcuyu havalimanında binlerce taraftar karşıladı. Burada gazetecilerle konuşan futbolcu, atmosferin harika olduğunu ifade etti.

Napoli’den eski takım arkadaşı Belçikalı futbolcu Dries Mertens ile birlikte oynayacağının anımsatılmasın üzerine ise futbolcu, “Müthiş birisi. Bana çok yardımcı olmuştu. Kendisi ile gelmeden önce konuştum. Onunla oynamak içi sabırsızlanıyorum.” dedi.

Osimhen tarafların isteğini kırmadı ve 3’lü çektirdi. Osimhen sonrasında kendisi bekleyen araçla alandan ayrıldı.

Öte yandan futbolcu, Napoli’de 132 resmi maça çıktı ve 76 gol kaydetti.