Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaraylı Metin Öztürk Fenerbahçeli Fethi Pekin’e Sert Çıktı

Galatasaray İkinci başkanı Metin Öztürk yaptığı konuşmada Fenerbahçe Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin’e tepki gösterdi.

Galatasaray İkinci başkanı Metin Öztürk yaptığı

Galatasaray İkinci başkanı Metin Öztürk açıklamalar yaptı. Metin Öztürk, Fenerbahçe Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin’in Galatasaray’ı 7 farklı kuruma şikayet etmesine sert çıktı.

İşte Metin Öztürk’ün Açıklamaları:

“Çok yeni, birkaç dakika önce olduğu için bakamadım. Bu hafta sonu karışılacağımız kulübün hukukçu üyesi, başkanının talimatıyla gündemi karıştırmak ve Galatasaray camiasının üstünden kendince taraftarını konsolide etmek ve bu tarafa karşı sabotaj yapmak.. İki sene önce başkanı da seçimi bahane edip konuşacağım dedi, kaldı. Farklı bir hocaları geldi, değişik şeyler konuşuyor. Bir süredir anlamadığımız şekilde kulübümüz üzerinde suni gündemler yaratılıyordu.”

“Göreve geldik, kolları sıvadık. 11 yıldır başarı elde edemiyorlar, kendileri görevlendirilmiş, biri kaleme almış ve eline vermiş.. Tek rakibimiz kim? Galatasaray. O zaman bir nifak tohumu sokalım ve ayarlarını bozalım! Galatasaray’ın ayarlarını 117 yıldır bozamamışlar. Onlar bizden iki yıl sonra kurulduğu için 117 yıl diyorum. Bir 117 yıl daha geçse bozamayacaklar. Yazıklarını okumak bile istemiyorum. Bu organize kötülüğün mimarı belli. Organize kötülüğün temsilcisi az önce açıklama yapmış. Biz işimize bakacağız.”

“Bu sene sadece şampiyonlukla değil, Avrupa’da da başarıyla taraftarımızı mutlu edeceğiz. Bu çirkin şeye cevap vermeyeceğiz.”

“Hafta sonu karşılaşacağımız kulübün hukukçu üyesi, belli ki başkanı tarafından görevlendirilmiş ve Galatasaray ile ilgili gündemi karıştırmak, aklınca sabotaj yapmak arayışında. Kendilerine teşekkür etmemiz lazım. Bir süredir anlamadığımız şekilde kulübümüz üzerinden suni gündemler yaratılıyordu. 11 yıldır sahada bir başarı elde edemeyince en iyi bildiğimiz işi yapalım demişler.”