Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Garanti Bankası 2000 TL İade Ediyor! Pazar Gününe Kadar Vaktiniz Var

Garanti BBVA 2000 TL’ye varan nakit iade sunulan fırsatın ayrıntılarına ilişkin bilgi verdi. 

Garanti BBVA 2000 TL'ye

Ağustos ayının son günlerinde Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan indirimleri ve bonusları merak ederken, Garanti BBVA da 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan 2000 TL’ye varan nakit iade fırsatı ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Söz konusu kampanyanın açıklanmasının ardından detaylar merak konusu olurken, Garanti BBVA resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı duyuru ile bilgi verdi. 

Garanti BBVA Nakit İade Kampanyası

Garanti BBVA’nın ağustos ayının ilk gününde başlattığı ve son gününe kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA müşterisi olan ve bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler ilgili kartlar ile yapacakları harcamalardan kampanya süresince her ay 500 TL olmak üzere toplam 2000 TL nakit iade edebilecekler. Aylık harcamanın 500 TL’den az olması durumunda ekstre tutarı kadar nakit iade kazanılacak. Bu kapsamda, harcama 300 TL olursa 300 TL nakit iade iade edilebilecek. Fırsattan yararlanabilmek için bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden gerçekleşmesi gerekiyor. 

Garanti BBVA 2024 Ağustos Kampanyaları

31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak 2000’ye varan nakit iade fırsatı ile ilgili Garanti BBVA bilgilendirmede bulunurken, Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de söz konusu kampanyanın yanı sıra farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve bonusları merak ediyorlar. Ağustos ayının son gününe kadar devam edecek olan kampanyalara dair Garanti BBVA resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmede bulunurken, güncel fırsatlara erişmek ve detaylı bilgiler edinmek isteyen kişiler de bankanın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. Eylül ayının ilk günlerinde yeni kampanyalar hayata geçirilmesi halinde Garanti BBVA açıklamalarda bulunacak.