Gençlere Özel 8 Bin TL! Garanti BBVA Duyurdu

Garanti BBVA’lı gençlere sunulan 8000 TL'ye varan fırsat ile ilgili Garanti BBVA bilgi verdi. 

Ağustos ayının son günleri itibariyle Garanti BBVA’nın farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunduğu bonuslar ve indirimler merak edilirken, Garanti BBVA da gençlere özel kampanya ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Bu kapsamda, 14 Mayıs tarihinde başlayan fırsat çerçevesinde 8000 TL’ye varan avantaj elde edilebilirken, Garanti BBVA’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni ile gençlere özel kampanyanın ayrıntılarına ilişkin açıklama yapıldı. 

Garanti BBVA Gençlere Özel Kampanya

Garanti BBVA’nın mayıs ayının ortalarında başlattığı kampanya çerçevesinde Genç Garanti BBVA fırsatı ile Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip müşteri olmak istiyorum adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA müşterisi olup GENC2024 promosyon kodunu uygulamaya giren ve aktif bonus genç veya bonus klasik kredi kartı sahipliği olan 18-26 yaş arasındaki öğrenciler faydalanabilecekler. Kampanya çerçevesinde kredi kartını alanlar 3000 TL’ye varan bonus, arkadaşını getirenler kredi kartı 3000 TL’ye varan bonus, Garanti BBVA kartları ile yapılacak restoran alışverişlerinin 1000 TL’sinin karşılanması, Garanti BBVA kartları ile yapılacak dijital aboneliklerin 1000 TL’sinin karşılanması ve altı ay boyunca ücretsiz havale ve EFT imkanları sunuluyor. Bu kapsamda, kampanya çerçevesinde toplam 8000 TL’ye varan fırsat elde edilebiliyor. 

Garanti BBVA Kampanyaları 2024 Ağustos

Garanti BBVA’nun gençlere özel sunduğu 8000 TL’ye varan fırsat kampanyası ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken, Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri, iadeleri ve bonusları merak ediyorlar. Garanti BBVA önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak kampanyalara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, Garanti BBVA’nın güncel kampanyalarına erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinde bulunan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler.

Exit mobile version