Gerçek Suç Filmi Woman of the Hour’un İlk Fragmanı Yayınlandı

Ünlü oyuncu Anna Kendrick'in gerçek suç filmi Woman of the Hour'un ilk fragmanı yayınlandı.

Pitch Perfect yıldızının ilk yönetmenlik denemesi olan filmin prömiyeri geçen yıl yapıldı. Film, Rotten Tomatoes’ta mükemmel bir puan aldı.

Woman of the Hour, seri katil Rodney Alcala’nın (Daniel Zovatto tarafından canlandırılan) gerçek hikayesini anlatıyor; Alcala, The Dating Game adlı TV programına katılıp kazandığı sırada bir cinayet çılgınlığının ortasındaydı.

Ürkütücü fragmanda, Kendrick’in canlandırdığı yarışmacı Cheryl Bradshaw ile tanışıyoruz; kendisi şovda Alcala ile tanışıyor.

Ancak, seri katille randevuya çıktığında hava daha karanlık bir hal alıyor ve bize onun ve kurbanlarının korkunç görüntüleri gösteriliyor.

Bradshaw daha sonra The Dating Game’deki ilk çıkışından önce bir asistan tarafından uyarılır:

“Hangi kelimeleri kullanırlarsa kullansınlar, sorunun altındaki soru aynı kalır… Hanginiz bana zarar verecek?”

The Daily Beast’te yayınlanan bir eleştiride yazar Nick Schager filmi, “dengesiz şeytanı kadar tüyler ürpertici derecede keskin ve kurnaz” olan “toplumsal kadın düşmanlığı üzerine lanetleyici bir yorum olarak da işleyen gerçek bir suç gerilimi” olarak tanımladı.

Bloody Disgusting’den Meagan Navarro, “Kendrick’in korku ve mizahı doğrusal olmayan hikaye anlatımıyla harmanlayan keskin vizyonu, sarsılmaz bir çıkış yapıyor” diye ekledi.

Öte yandan, Kendrick’in yeni filmi Self Reliance geçtiğimiz günlerde İngiltere’de Paramount+ yayın servisinde gösterime girdi.

New Girl’den Jake Johnson’ın yazıp yönettiği komedi gerilim filmi, bir grup suikastçıdan 30 gün boyunca kurtulması gereken bir oyuna giren ve suikastçıların kendisine yalnızca yalnızken saldırabilecekleri bir boşluk bulan bir adama odaklanıyor.

Daha sonra başka bir oyuncu (Kendrick) bulur ve oyunda hayatta kalıp bir milyon dolar kazanmak için her anı birlikte geçirmeye karar verirler.

Woman of the Hour’un Birleşik Krallık’taki vizyon tarihi henüz belli değil. Film diğer bölgelerde Netflix üzerinden yayınlanacak.

Exit mobile version