Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Getir’de 400 TL İndirim Var! Yemek Sipariş Edecek Olan Baksın

GetirYemek’te geçerli olan 400 TL indirim fırsatı ile ilgili Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden bilgi verildi. 

GetirYemek’te geçerli olan 400

Yemek sipariş edenler geçtiğimiz aylarda olduğu gibi ağustos ayında da güncel fırsatları yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, yeni kampanyalar ile ilgili peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. 19 Ağustos tarihinde başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsat çerçevesinde GetirYemek’te 400 TL indirim elde edilebilirken, kampanyanın ayrıntılarına ilişkin Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan duyuru ile bilgi verildi. 

GetirYemek İndirim Kampanyası

Akbank’ın 19 Ağustos tarihinde başlattığı ve 30 Eylül tarihine kadar devam edeceğini belirttiği fırsat çerçevesinde 1049GETIRYEMEK davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 400 TL değerinde GetirYemek indirim kodu elde edebilecekler. Fırsat çerçevesinde elde edilen 400 TL değerindeki indirim kodu sadece Getir’in internet sitesinden ve mobil satış kanalından yapılacak minimum 400 TL’lik harcamalarda geçerli olacak. fırsattan Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilirken, sadece Akbank Mobil üzerinden belirtilen davet kodunu kullanarak yapılan başvurular geçerli olacak ve müşteriler kampanyadan bir defa faydalanabilecekler.

Akbank Kampanyaları 2024 Ağustos

Ağustos ayının ortalarında sonra başlatılan GetirYemek’te geçerli 400 TL indirim fırsatının ayrıntılarına ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ederken, Akbank müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulacak olan chip-paraları ve indirimleri merak ediyorlar. Akbank önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da belirli tarihler arasında geçerli olacak fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunuyor. Söz konusu kampanyalara erişmek ve detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler de Akbank’ın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirler. Ağustos ayının son günlerine kadar yeni fırsatlar hayata geçirildikçe açıklamalar yapılacak.