Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Green Lantern Prime Video’da İzleyici Karşısına Çıktı

Ryan Reynolds’ın DC süper kahramanını canlandırdığı 2011 yapımı kötü eleştiriler alan süper kahraman filmi Green Lantern aboneler için Prime Video’ya eklendi.

Ryan Reynolds'ın DC süper

GoldenEye ve Casino Royale’den Martin Campbell’ın yönettiği filmde Reynolds’ın canlandırdığı Hal Jordan, kendisini hayal edebileceği her şeyi yaratabilen uzayda yaşayan bir süper insana dönüştüren güçlü bir yüzük keşfetmişti.

Film gişede düşük bir performans sergilerken, eleştirmenler ve hayranlar filmin zayıf CGI’ını, senaryosunu ve diğer sorunlarını dile getirdiler. Reynolds’ın kendisi de ilk iki Deadpool filmi de dahil olmak üzere birçok kez filmle dalga geçti.

Aktör 2021’de filmde neyin yanlış gittiğini düşündüğünü açıklayarak şunları söyledi: “Çok fazla insan çok fazla para harcıyordu.

“Bir sorun olduğunda, [kimse] ‘Tamam, özel efektlere harcama yapmayı bırakalım ve karakter hakkında düşünelim’ demedi. Hiç işe yaramayan bu büyük gösteriyi nasıl karakter temelli bir şeyle değiştirebiliriz?”

“Bu hiçbir zaman [gerçekleşmedi] – bunu yapacak düşünce hiçbir zaman yoktu. Haklarını yemeyelim, bu çok eski usul bir bakış açısı. Sadece ‘Bu yolda harcamaya devam edelim’ diyorlar. Ve bu – işe yaramadı.”

Finn Whitrock ve Jeremy Irvine’in diğer Yeşil Fenerler Guy Gardner ve Alan Scott’ı canlandırdığı yeni bir Yeşil Fener TV dizisi üzerinde çalışılıyordu, ancak o zamandan beri baltalandı.

Onun yerine yine Hal Jordan’ın yanı sıra diğer Yeşil Fener John Stewart’a odaklanan farklı bir yorum geliyor. Bu versiyon James Gunn’ın yeni DC paylaşımlı evreninin bir parçası olacak.

Green Lantern artık Prime Video üzerinden izlenebilecek.