Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Grey’s Anatomy’nin Yıldızı Natalie Morales Geri Dönüyor

Grey’s Anatomy’nin yıldızı Natalie Morales’in 21. sezon için geri döneceği doğrulandı.

Grey's Anatomy'nin yıldızı Natalie

Oyuncu Natalie Morales, uzun soluklu tıp dramasına 20. sezonda Dr Monica Beltran rolüyle katılmıştı. Amelia Sheperd ile bir ‘olacaklar mı, olmayacaklar mı’ hikayesine dahil oldu, ancak sonunda Winston Ndugu ile birlikte oldu.

Meredith Grey’in istifa etmesi, Owen Hunt, Teddy Altman ve Amelia’nın kovulması ve yeni cerrahların da ayrılmakla tehdit etmesiyle dizi 20. sezonunu kimin geri dönüp kimin dönmeyeceğini merak eden hayranlarıyla tamamladı.

TheWrap’in haberine göre Morales 2. bölümden itibaren önümüzdeki sezonun altı bölümünde yer alacak. Aktörün bunun ötesinde daha fazla bölüm için imza atma seçeneği de var.

Meredith’in oyuncusu Ellen Pompeo 21. sezonda en az yedi bölüm için geri dönerken, Meredith’in aşık olduğu Nick Marsh’ı canlandıran Scott Speedman da en az beş bölümde yer alacak.

Jo Wilson’ı canlandıran Camilla Luddington da geri döndü ve geçtiğimiz günlerde 21. sezon senaryosunu okumanın kendisini “titrettiğini” açıkladı.

Grey’s dizisindeki rol arkadaşı ve podcast sunucusu Jessica Capshaw ile birkaç hafta önce konuşan Luddington şunları söyledi:

“Ve çok komik olan ne biliyor musun Jess, ne olacağını asla bilemeyiz. Bize önceden haber verilmiyor, bu yüzden bu sabah yatakta senaryoyu okuyordum ve sarsıldım. Sarsıldım. Şaşırdım ve evet, önümüzdeki hafta geri dönüyoruz, aslında yarın bir masa okumam var.”

Grey’s Anatomy 21. sezon prömiyeri 26 Eylül Perşembe günü saat 22:00’de yayınlandı. Önceki sezonlar İngiltere’de Disney+ üzerinden yayınlanıyor.