Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halkbank 30.700 TL PROMOSYON Ödeyecek! Anlaşma Sağlandı

Bankaların sağlayacağı maaş promosyonu ödemelerine dair ağustos ayının son günlerinde de yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. 

Bankaların sağlayacağı maaş promosyonu

31 Ağustos itibariyle bankaların güncel emekli promosyonlarına ve eylül ayında emekli promosyonlarında artışlar olup olmayacağına dair araştırmalar gerçekleştiriliyor. Ağustos ayının ilk gününde başlayan ve bugüne kadar devam eden promosyon fırsatları çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren ve ek koşulları yerine geçen emekliler 18.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden yararlanabilirken, emekli promosyonlarında eylül ayında değişiklikler oluşması halinde de bankalar resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayacakları duyurular ile bilgilendirmede bulunacaklar. Bankaların güncel emekli promosyonları yakından takip edilirken, çalışanların maaş promosyonları da gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Bu durumda, eylül ayı öncesinde çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça belediyeler ya da belediye başkanları sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile anlaşmaların detaylarına ilişkin kamuoyunu bilgilendiriyorlar. 

30 Bin 700 TL Promosyon Anlaşması

Belediye personelini ilgilendiren maaş promosyonlarına ilişkin her geçen gün açıklamalar gelmeye devam ederken, Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer bankalar ile gerçekleşen promosyon görüşmeleri neticesinde anlaşmanın sağlandığını duyurdu. Halkbank ile 30.700 TL promosyon anlaşmasına varılırken, promosyonların kısa zamanda çalışanların hesaplarına aktarılacağı belirtildi. Promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunan Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer:

‘’Bankalar ile yaptığımız görüşmeler ve yapılan ihale sonucu ,Çalışan mesai arkadaşlarımıza promosyon olarak en yüksek teklifi   30.700 Tl olarak veren Halkbank  ile anlaşma sağlanmıştır. Promosyonları en kısa zamanda çalışanlarımızın hesabına yatacaktır’’ ifadelerine yer verdi.

2024 Eylül Maaş Promosyonları

Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer 30.700 TL’lik maaş promosyonu anlaşmasını detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, eylül ayında da maaş promosyonlarına ilişkin açıklamalar gelmesi bekleniyor. Bu durumda, eylül ayının ilk gününden son gününe kadar maaş promosyonlarına ilişkin kurumların, belediyelerin, müdürlüklerin, işyerlerinin, üniversitelerin yayınlayacağı duyurular çalışanlar tarafından yakından takip edilecek. Emekli promosyonlarında değişiklik oluşması halinde de bankalar bilgi verecekler.