Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Harika Çılgınlar Dizisinin Detayları Belli Olmaya Başladı

Osmanlı zamanında önemli görevler yapmış Kabaağaçlızade Mehmed Şakir Paşa’nın gerçek hikâyesinden uyarlanan Harika Çılgınlar dizisinin detayları belli olmaya başladı.

Osmanlı zamanında önemli görevler

Harika Çılgınlar dizisinde daha önce Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan’ı canlandıran ünlü oyuncu Vahide Perçin ve Meryem Uzerli rol alacak.

Dizidoktoru.com’da yer alan habere göre; Şirin Devrim’ce yazılan ‘Şakir Paşa Ailesi: Harika Çılgınlar’ kitabından Hande Altaylı’nın senaryolaştırdığı, Medyapım’ın yapımını, Fatih Aksoy’un yapımcılığını yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Bahadır Karataş oturacak.

Dizide Fırat Tanış Osmanlı tarihçisi ve devlet adamı Kabaağaçlızade Mehmed Şakir Paşa rolünü üstlenecek. Halikarnas Balıkçısı olarak bilinen roman ve hikâye yazarı Cevat Şakir Kabaağaçlı’yı ise Cem Yiğit Üzümoğlu canlandıracak.

Fahrünnisa Zeyd, Füreya Koral, Aliye Berger ve Nejad Devrim gibi çok sayıda değerli oyuncunun ferdi olduğu “Şakir Paşa Aile”sinin gerçek hikâyesini ekrana taşıyacak olan dizide; Vahide Perçin, Meryem Uzerli, Devrim Yakut da oynayacak.