Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Harry Potter’ın Yıldızı They Will Kill You Filminde Oynayacak

Harry Potter’ın yıldızı Tom

Harry Potter’ın yıldızı Tom Felton, yeni korku gerilim filmi They Will Kill You’da yeni rolünü kaptı.

Film, New York’taki gizemli bir gökdelende temizlikçi olarak çalışmak üzere bir ilana cevap veren bir kadının, kayıpların yaşandığı ve Satanik bir tarikatın pençesinde olabilecek bir topluluğa girmesini konu alıyor.

They Will Kill You’nun başrolünde Joker’den Zazie Beetz yer alırken, The Hollywood Reporter Severance’tan Patricia Arquette’in apartman kooperatifinin başkanı olarak rol aldığını ve Felton’ın da tarikatın bir üyesini canlandıracağını belirtti.

Filmin yönetmenliğini, Predators’tan Alex Litvak ile birlikte senaryoyu yazan No Looking Back’ten Kirill Sokolov üstlenecek. Andy ve Barbara Muschietti yapımcı olarak filmde yer alıyor.

Felton belki de en çok Harry Potter filmlerindeki Draco Malfoy rolüyle tanınıyor ve son yıllarda The Flash TV dizisi, Ophelia ve West End’de 2:22 A Ghost Story gibi dizilerde rol aldı.

Bu yılın başlarında, ekrandaki babası Jason Isaacs ile Londra’daki Savoy Hotel’de yeniden bir araya gelen yıldız, ikilinin bir fotoğrafını paylaştı ve şöyle yazdı: “Baba ve oğul x.”

Bu arada, 2022’de Felton Digital Spy’a Harry Potter’daki rol arkadaşı Daniel Radcliffe ile rollerini değiştirmeleri koşuluyla yeniden birlikte oynayabileceği şakasını yaptı.

Felton, “Hepimiz farklı şekillerde yeniden bir şeyler yapmaktan bahsediyoruz. Daniel ve ben sık sık tekrar birlikte çalıştığımızda onun kötü adam, benim de kahraman olacağım konusunda şakalaşırız.” dedi.

Ancak, o sırada Radcliffe ile birlikte çalışmak için acil bir plan olmadığını da sözlerine ekledi.

Filmlerin oyuncuları 2022’nin başlarında Harry Potter 20. Yıldönümü için yeniden bir araya geldi.

Return to Hogwarts özel filmi için 2022 yılının başlarında yeniden bir araya gelmişlerdi.

They Will Kill You için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi.