Hayatını Kaybeden Ahu Tuğba’nın Vasiyeti Dikkat Çekti

ABD'nin Miami ilçesindeki evinde hayatını kaybeden Ahu Tuğba’nın 11 yıl önce hazırladığı vasiyeti ortaya çıktı.

Geçtiğimiz nisanda trafik kazası geçirerek 3 hafta yoğun bakımda tedavi gören ve son dönemde KOAH rahatsızlığı sebebi ile nefes almakta zorlanan sanatçı Ahu Tuğba, Miami’de bulunan evinde yaşamını yitirdi.

Ölümü ile herkesi yasa boğan sanatçının 11 sene önce vasiyetini hazırladığı ifade edildi.

2013’te akciğerindeki rahatsızlık sebebi ile ameliyat olmasına karar verilen Ahu Tuğba, noter onayıyla vasiyetini hazırlamıştı. Kızını üzmemek için ameliyat olmaya tek başına giden Tuğba, o dönem vasiyeti ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

“Akciğerim alınacaktı. Ameliyata girecektim. Kızıma ameliyat olacağımı söylemedim, ‘Bodrum’da evde uyuyorum’ dedim. Anestezi yasak olduğu için vasiyetnamemi yazdım. Ameliyata gideceğim gün direkt noteri çağırdım yanıma. Vasiyetimi yazdırdım çünkü anestezi yasak dediler bana. Organlarımı da bağışladım. Ameliyattan sonra yaşayacağım mı, öleceğim mi bilmiyordum. En büyük korkum kızımı bir daha görememekti yani. Ölümden korktuğum yoktu benim. Ben sevk edilirken kızım Bodrum’a geldi. Beni Bodrum’da zannediyordu. Bir oteldeyim dedim. Ben İzmir’den İstanbul’a giderken yolumu İzmir’den Bodrum’a çevirdim. Hayatımda ilk kez kızıma yalan söyledim. Onun bunları hissedip gelmesi bir mucizeydi yani. Yaşıyor olmam ameliyat olmamı engelleyen kızımdı. Doktorum tarafından ameliyata gerek olmadığı söylendi.”

Exit mobile version