Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Herkesin Beklediği Maç ŞİFRESİZ Yayınlanacak! Futbolseverleri Sevindiren Haber

UEFA Şampiyonlar Ligi ve

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi ön eleme turu maçları devam ediyor. Söz konusu maçlar futbolseverler tarafından yakından takip edilirken, 2024-2025 sezonun başlamasına çok az bir süre kala UEFA Avrupa Ligi ön eleme turu maçlarının hangi kanallarda yayınlanacağı ve şifresiz olup olmayacağı merak ediliyor. Bu çerçevede, UEFA Avrupa Ligi ikinci ön eleme turunda Ruzomberok’u eleyen Trabzonspor’un üçüncü ön eleme turu maçı heyecanla beklenirken, söz konusu maçın hangi kanalda yayınlanacağı ve şifresiz olup olmayacağı belli oldu. 

Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci ön eleme turunda Ruzenberok’u elemiş ve üçüncü ön eleme turuna çıkmaya hak kazanmıştı. Temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi üçüncü ön eleme turunun ilk maçında Rapid Wien’e konuk edecek. Yeni sezona iyi bir giriş yapmak isteyen bordo mavililer 8 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de Rapid Wien ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Söz konusu mücadele A Spor’da şifresiz olarak yayınlanacak. 

Fenerbahçe Lille Maçı Ne Zaman?

UEFA Avrupa Ligi’nin yanı sıra Şampiyonlar Ligi eleme maçları da devam ediyor. Bu çerçevede, temsilcimiz Fenerbahçe dün gerçekleşen karşılaşmada Lille’e 2-1 mağlup olmuştu. İlk maçın konusu maçın ardından rövanş maçının ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor. 13 Ağustos Salı günü saat 20.00’de Fenerbahçe kendi evinde Lille’i ağırlayacak. Yapılacak olan mücadele neticesinde galip gelen takım Playoff’a katılmaya hak kazanacak. 

Galatasaray Young Boys Maçı Tarihi

2023-2024 sezonunu şampiyonluk ile tamamlayan Galatasaray’da Şampiyonlar Ligi Playoff maçında Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Söz konusu mücadelenin ilk maçı 21 Ağustos’ta, ikinci maçı 27 Ağustos tarihinde gerçekleşecek. Yapılacak mücadeleler neticesinde Galatasaray turu geçerse Şampiyonlar Ligi gruplarına katılacak. Temsilcilerimizin tur atlaması halinde de ülke puanı artmış olacak.