Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hesaplara 35.900 TL Yatırıldı! Promosyonda Yeni Müjde Ağustos 2024’te Geldi

Maaş promosyonlarına dair ağustos ayının son günlerinde bankalar ile anlaşmalar sağlanması ya da ödemeler yapılması halinde kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor. 

Maaş promosyonlarına dair ağustos

31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan emekli promosyonu fırsatları çerçevesinde maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre 18.000 TL’ye kadar ulaşan promosyonlar sağlanırken, eylül ayının ilk günlerinde de bankaların promosyon fırsatlarını güncellenmesi bekleniyor. Bu kapsamda, eylül ayının ilk gününde başlayacak ve son gününe kadar devam edecek olan promosyon fırsatlarına ilişkin yapılacak açıklamalar emekliler tarafından yakından takip edilirken, çalışanların maaş promosyonları da gündemin ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlanması halinde kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor. 

35.900 TL Promosyon Anlaşması

Belediye personellerinin maaş promosyonlarına ilişkin ağustos ayının ilk günlerinden itibaren peş peşe yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı 35.900 TL promosyon ödemesinin yapıldığını duyurdu. Promosyon ödemesinin gerçekleşmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgi veren Yüreğir Belediye Başkanı Ali demirçalı:

‘’Yüreğir’imize birlikte hizmet ettiğimiz değerli mesai arkadaşlarıma 35.900 TL banka promosyon ödemesi hayırlı uğurlu olsun. Tüm emekçilerimizin hakkını gözetmeye, destek olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Maaş Promosyonları 2024 Ağustos

Yüreğir Belediyesi personeline 35.900 TL promosyon ödemesi sağlanırken, ülke genelindeki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Bu durumda, ağustos ayının son günlerine kadar maaş promosyonları için anlaşmalar sağlandıkça kamuoyu bilgilendirilecek. Emekli promosyonlarının ise eylül ayının ilk günlerinde güncellenmesi bekleniyor. Bu durumda, hafta sonunda bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanacak duyurular ile eylül ayı boyunca geçerli olacak promosyon fırsatlarına ilişkin bilgi verilmesi bekleniyor. Eylül ayında promosyonlarda artış olacağını düşünülmediği için 18.000 TL’lik promosyonların devam edecek.