Heyecanla Beklenen Baby Ruby Netflix’te İzleyici Karşısına Çıkıyor

Kit Harington’ın annelik korkusu Baby Ruby popüler dijital içerik platformu Netflix’te izlenebilir. Game of Thrones oyuncusu, Tony adayı oyun yazarı Bess Wohl’un yazıp yönettiği filmde Noémie Merlant (Portrait of a Lady on Fire) ile birlikte rol alıyor. Prömiyeri 2022’de Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapılan Baby Ruby’de Merlant, yaşam tarzı fenomeni ve anne adayı Jo rolünde. […]

Kit Harington’ın annelik korkusu Baby Ruby popüler dijital içerik platformu Netflix’te izlenebilir.

Game of Thrones oyuncusu, Tony adayı oyun yazarı Bess Wohl’un yazıp yönettiği filmde Noémie Merlant (Portrait of a Lady on Fire) ile birlikte rol alıyor.

Prömiyeri 2022’de Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapılan Baby Ruby’de Merlant, yaşam tarzı fenomeni ve anne adayı Jo rolünde. Spencer (Harington) ile mutlu bir evliliği olan Jo, kendi bebek partisini düzenlemekte ısrarcıdır ve bebekleri dünyaya geldiğinde hiçbir şeyin farklı olmayacağını düşünmektedir.

Çok geçmeden, doğumla ilgili tuhaf olaylar yaşamaya başlayan Jo’nun hayatının büyük ölçüde değişeceği anlaşılır.

Ruby’yi kucağına aldıktan sonra Jo, anneliğin zorluklarıyla boğuşurken tek başınadır, bir anne grubuna katılır ve kızının, babası ve büyükannesinin aksine onun yanında farklı davranıyor olabileceğini fark eder.

Yukarıda izleyebileceğiniz dramatik fragmanda, Jo’nun doğum sonrası depresyon belirtileri gösterdiği ve “herkes bunu yaşar” diyen Spencer tarafından geçiştirildiği görülüyor.

Baby Ruby’nin oyuncu kadrosunda Meredith Hagner, Jayne Atkinson ve Reed Birney yer alıyor.

ABD’de Hulu üzerinden izlenebilen film, iki yıl önce Toronto’daki ilk gösteriminin ardından olumlu eleştiriler aldı.

O dönemde IndieWire, Wohl’un yönetmenliğini överek, yönetmenin “psikolojik korku unsurlarını ustalıkla işlediğini” söylerken, The Playlist filmin anneliğin gizli kalmış bir yönü hakkında “güçlü bir mesaj” verdiğini savundu.

Baby Ruby Netflix’te izleyici karşısına çıkıyor.

Exit mobile version