Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

iPhone Duvar Kağıtları Renkleniyor

Apple, WWDC 2024 etkinliği

Apple, WWDC 2024 etkinliği ile duyurduğu iOS 18 için güncellemelerine devam ediyor. 3. geliştirici beta sürümünün yayınlanmasıyla birlikte işletim sistemine eklenmesi planlanan yeni özellikler de ortaya çıktı. Yeni sürümde en çok dikkat çeken ise dinamik duvar kağıtları oldu.

iPhone Duvar Kağıtları Değişiyor

iPhone modellerinde duvar kağıtları için dinamik bir destek bulunmuyordu. iOS 18 ile birlikte bu durum değişecek. Artık iPhone kullanıcıları dinamik duvar kağıtları seçerek daha renkli ve değişen arka planları kullanmaya başlayabilecek. Bugüne kadar sadece farklı renkli sabit duvar kağıtlarını seçmek zorunda kalan iPhone kullanıcıları için iOS 18 ile birlikte arka planda da yeni seçenekler sunulmuş olacak.

iPhone’daki Batarya Tüketimine Dikkat!

iPhone dinamik duvar kağıtları ile birlikte uzmanlarda bir uyarı da geldi. Zira sürekli arka planda çalışan ve değişen duvar kağıtları iPhone pil tüketimini arttıracak potansiyelde. Özellikle iPhone kullanımında pile dikkat etmek isteyenler için bu duvar kağıtlarının kullanımında dikkatli olunması isteniyor. Yeni özellik şöyle görülüyor;

via GIPHY