Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş Bankası 58.000 TL Promosyon Ödeyecek! Eylül Ayında Verilecek

Ağustos ayının ilk günlerinde

Ağustos ayının ilk günlerinde bankalar güncel emekli promosyonlarına ilişkin resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile peş peşe bilgilendirmede bulundular. Bu çerçevede, emekli maaş promosyonlarına dair gelişmeler yakından takip edilirken, çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, üniversiteler ile bankalar arasında gerçekleşen maaş promosyonu görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor. 

58.000 TL Promosyon Anlaşması

Çalışanların maaş promosyonlarına dair ağustos ayında da yeni açıklamalar art arda gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Eğitim Bir-Sen Amasya Şube Başkanı Kerem Camcı da sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin bilgilendirmede bulundu. Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü banka maaş promosyonu kişi başı 58.000 TL olarak İş Bankası ile varılan anlaşma neticesine netlik kazanırken, promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunan Kerem Camcı:

‘’Yetkili sendika olarak gerçekleştirdiğimiz Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü Banka maaş promosyon ihalesi kişi başı 58.000 TL olarak İş Bankası ile anlaşma yapılmış olup promosyon parası 15-30 Eylül arası peşin olarak ödenecektir. Tüm eğitim çalışanlarımıza hayırlı olsun’’ ifadelerine yer verdi.

Maaş Promosyonları 2024 Ağustos

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü personelini ilgilendiren banka maaş promosyonu ile ilgili açıklama gelirken, yurt çapındaki farklı belediyelerde, kurumlarda, müdürlüklerde, işyerlerinde, üniversitelerde çalışan personeller de ağustos ayının ortalarına doğru yaklaşırken maaş promosyonları ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu durumda, ağustos ayının son gününe kadar bankalar ile maaş promosyonu anlaşmaları imzalandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanacak. Çalışanların yanı sıra, emekliler de promosyon ödemeleri ile ilgili gelişmeleri merak ediyorlar. Emekli promosyonları ağustos ayında 18.000 TL seviyesine kadar ulaşırken, güncel promosyonlara bankaların resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden erişilebilir.